Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakie fotele na przód do coupe IV gen?

Michalll
04-12-08, 22:29
Chłopaki pomóżcie! Mam zamiar zrobić coś z wnetrzem mojego auta, tj. musze wymienic przednie fotele bo jak dobrze wiecie nadaja sie jedynie przed telewizor:D Dokładnie sam nie wiem jakie fotele zamontowac na przód, jakie mi radzicie? Od prelude? Jak tak to która gen.? Type R może, lecz te juz koszuta ok 1-2 tys zł. Dodam jeszcze, ze gdyby udało mi sie kupic jakies foteliki dajmy na to od prelude to prawdopodobnie zmienie tapicerke w całym aucie na np. sztuczną bordową skure bo zawsze mi sie podobał taki kolor tapicery w czarnych autkach:) Pozdro;)

komar!!
04-12-08, 22:40
były coupe IV generacji?? jakoś mi nic nie wiadomo na ten temat:p wracając do tematu najpierw się określ do ilu $ chciałbyś tak owe taborety zakupić bo jak ciesz mieć jakieś z itera albo ctra to musisz liczyć te 2 kolo minimum chyba ze zadowolisz się jakimiś kubłami które nie maja zazwyczaj regulacji oparcia i są bardzo nie wygodne do wsiadania i wysiadania:PP jak i podczas długiej podróży mowie tu szczególnie o jakiś zwykłych tanich kubłach które to już możesz mieć za jakieś 600zł

Michalll
04-12-08, 22:43
prawde mówiąc myslalem tak o kwocie do 1000 zł bo wymiana tapicerki tez jest dośc kosztowna...dlatego myslalem nad fotelikami od preli bo widzialem w paru civicach owe foteliki:)