lax2
02-12-08, 22:57
Witam mam taki problem : muł od 2500 do 4000 obrotów duze spalanie kod błedu 44 ???? ( brak w tabeli) tylko nie piscie ze zle odczytałem bo niema takiej mozliwosci. Reset kompa według wskazówek zrobiłem nie pomogło, kable zmienione, kopółka nowa, aparat wyczyszczony i dalej lipa, przypuszczam ze to wina jednej z sond lambdatylko której?, Zmiezyłem moim nie profesjonalnym miernikiem i sady wykazuja oznaki z tym ze dokładnie nie da sie tym sprzetem ktory posiadam zmierzyc. Czy jest mozliwe jeszcze ze winowajca moze byc niedrozny katalizator i stad te problemy ??
Dodam jescze ze "check" normalnie nie swieci dopiero po tym jak jade z delikatnego 4czy 5 bieg i karawan to sie zapala i co dziwne auto mniej muli wtedy ??
A jeszcze cos ciekawego po zmianie kabli i kopółki zamiast sie poprawic (bo pierwsza obcja ze cos ten teges nie tak padła na ten zestaw) to sie nawet rroche pogorszyło
Dodam jescze ze "check" normalnie nie swieci dopiero po tym jak jade z delikatnego 4czy 5 bieg i karawan to sie zapala i co dziwne auto mniej muli wtedy ??
A jeszcze cos ciekawego po zmianie kabli i kopółki zamiast sie poprawic (bo pierwsza obcja ze cos ten teges nie tak padła na ten zestaw) to sie nawet rroche pogorszyło