Zobacz pełną wersję : Drag/Drift - Stefcio Papadakis olal Drag i lata bokami
http://216.23.176.204/My%20Space/video/irwindale_licensing.wmv (udana popisowka)
http://216.23.176.204/My%20Space/video/irwindale_crash.wmv (troche rozwala swoja s-ke) hehehe
domyslam ze robi to dla zabawy bo tsuczija to on nie jest...
podchodzi powaznie ale wiadomo, nie bedzie raczej rzadzil na torze :)
podchodzi powaznie ale wiadomo, nie bedzie raczej rzadzil na torze :)
zgłaszam zdanie przeciwne
myślę że umiejętności zdobywa się w walce - a po 1 przejeździe widać ze kierowca jest niezły
:lol: lubię jak o umiejętnościach dotyczących driftu wypowiadają się fachowcy... od driftu :lol:
wyobraz sobie ze on nie wsiadl od tak sobie do fury a kolega mietek czekal z kamera tylko typ cwiczyl a jestem sie w stanie zalozyc ze nie bedzie nawet w 1 piatce. poza tym nie trzeba byc drifterem zeby oceniac jego przejazd porownujac do innych bo jakbys nie wiedzial drift oceniany jest jako przejazd techniczy oraz show, ze tak to nazwe, jaki zrobi kierowca.
A juz idac twoja mysla, ty w takim razie poco sie wypowiadasz skoro nie jestes drifterem :roll:
krystianITR
20-12-05, 21:13
Bo tu 1/4 milowcy sie odzywaja :D :D :D
a mi sie podoba :)
tylko tej eski szkoda, ale co tam....... sponsor is sponsor 8)
czy sie podoba? no proste ale my dyskutujemy o umiejetnosciach :D
A juz idac twoja mysla, ty w takim razie poco sie wypowiadasz skoro nie jestes drifterem :roll:
nie zapominaj ziom ze jesteś "legendą streetracingu i dragu w PL" :lol: a ja widzem więc co widzę to myślę – a patrzę trochę dłużej :D
bla bleee uuy yyy ii aaah jestem gejem...
jeszcze raz, powoli i tym razem na temat bo przed chwila ci sie cos pomylilo z tematami...
jeszcze raz, powoli i tym razem na temat bo przed chwila ci sie cos pomylilo z tematami...a gdzie jest jego post :?:
jeszcze raz, powoli i tym razem na temat bo przed chwila ci sie cos pomylilo z tematami...
Nie pal tyle. :grin:
uojezuuuuu chlopki wake up, to sie tyczy jego ostatniej wypowiedzi i argumentow ktore nie tylko nie maja nic wspolnego z tematem ale nawet z moimi wczesniejszymi wypowiedziami.
a "bla bleee uuy yyy ii aaah" to pewnego rodzaju parafraza...
LOL i kto tu duzo pali? bo nie ja hehe
Wracając do Stiwena to słabo pojechał...* Drifting na D1 to naprawde trudny orzech i trzeba wiele lat trnować żeby być w stanie pokazać jak się grubo jeździ. Stiwen coś już ogarnia ma superprzegotowane piękne auto i na pewno prędzej czy później wyjdzie mu jakiś ładny bok :)
*... Na tych filmach ;)
http://video.google.com/videoplay?docid=-7945915008392349273&q=civic