Zobacz pełną wersję : Dziwne stuki
Przede wszystkim witam wszystkich jest to mój pierwszy post, mianowicie zaobserwowałem dziwne stukanie(skrzypienie) w okolicach otoczenia kierowcy nie wiem czy to z deski czy z zawieszenia raczej nie jest to łącznik szczególnie słychać to przy małych prędkościach na np kostce czy nierównej nawierzchni auto ma 1800 przebiegu.....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie....
Dzięki za pomoc
Pozdro!
".....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie.... "
Mam to samo-z tydzień jadę z listą usterek do usunięcia. Nazbierało się tego trochę:(
Przede wszystkim witam wszystkich jest to mój pierwszy post, mianowicie zaobserwowałem dziwne stukanie(skrzypienie) w okolicach otoczenia kierowcy nie wiem czy to z deski czy z zawieszenia raczej nie jest to łącznik szczególnie słychać to przy małych prędkościach na np kostce czy nierównej nawierzchni auto ma 1800 przebiegu.....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie....
Dzięki za pomoc
Pozdro!
Ktos tutaj chyba pisal o jakiejs usterce "kolyski" jak dobrze pamietam efekty chyba takie jak u ciebie, + przejezdzanie przez progi zwalniajace ... musisz przejzec topic z usterkami 5d
Ez.
Odgłos przy wyłączaniu świateł to prawdopodobnie odgłos przełączania się przełącznika (nie manetki). Mam to samo przy automatycznych wycieraczkach jak się załączają i wyłączają.
Dzięki bardzo no nic trzeba do serwisu, jeśli chodzi o to stuki to jest to jakieś trzeszczenie jak by coś się łamało nasiliło się to po umyciu auta, a ze światłami to na pewno nie jest dźwięk wyłączenia bo oprócz tego jest takie trzeszczenie ale to raz na jakiś czas
Pozdro:)