PDA

Zobacz pełną wersję : Dziwne stuki

CichyVIII
01-12-08, 21:52
Przede wszystkim witam wszystkich jest to mój pierwszy post, mianowicie zaobserwowałem dziwne stukanie(skrzypienie) w okolicach otoczenia kierowcy nie wiem czy to z deski czy z zawieszenia raczej nie jest to łącznik szczególnie słychać to przy małych prędkościach na np kostce czy nierównej nawierzchni auto ma 1800 przebiegu.....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie....
Dzięki za pomoc
Pozdro!

bunet
02-12-08, 06:54
".....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie.... "

Mam to samo-z tydzień jadę z listą usterek do usunięcia. Nazbierało się tego trochę:(

Ezrael
02-12-08, 08:37
Przede wszystkim witam wszystkich jest to mój pierwszy post, mianowicie zaobserwowałem dziwne stukanie(skrzypienie) w okolicach otoczenia kierowcy nie wiem czy to z deski czy z zawieszenia raczej nie jest to łącznik szczególnie słychać to przy małych prędkościach na np kostce czy nierównej nawierzchni auto ma 1800 przebiegu.....a i jeszcze jedno czasami przy wyłączaniu świateł pozycyjnych jest taki odgłos jak by spięcie....
Dzięki za pomoc
Pozdro!

Ktos tutaj chyba pisal o jakiejs usterce "kolyski" jak dobrze pamietam efekty chyba takie jak u ciebie, + przejezdzanie przez progi zwalniajace ... musisz przejzec topic z usterkami 5d

Ez.

mroziu
02-12-08, 14:39
Odgłos przy wyłączaniu świateł to prawdopodobnie odgłos przełączania się przełącznika (nie manetki). Mam to samo przy automatycznych wycieraczkach jak się załączają i wyłączają.

CichyVIII
03-12-08, 00:19
Dzięki bardzo no nic trzeba do serwisu, jeśli chodzi o to stuki to jest to jakieś trzeszczenie jak by coś się łamało nasiliło się to po umyciu auta, a ze światłami to na pewno nie jest dźwięk wyłączenia bo oprócz tego jest takie trzeszczenie ale to raz na jakiś czas
Pozdro:)