Zobacz pełną wersję : Sprężyny z regulacją wysokości ?
Witam wszystkich - przywiozłem niedawno od naszych zachodnich sąsiadów Civica EJ9 (D14Z2) z 2001 roku ze sprężynami Eibacha (-35mm) i.... brakuje mi ~5 mm prześwitu, żeby bez obcierania tłumikiem środkowym wjechać do garażu - zastanawiałem sie co zrobić i są dwie opcje... pierwsza --> powrót do seryjnych sprężyn, ale szkoda mi troche właściwości jezdnych:) i druga: http://dispol.otwarte24.pl/17,Sprezyny-z-mozliwoscia-regulacji-do-Hondy-Civic-CRX-Del-Sol - koleś sprzedaje to na allegro za 298 zł od kompletu. Zdecydowanie wolałbym opcje numer 2:D tylko zastanawiam sie, czy sprężyny za 300 zł są w ogóle warte zakładania do samochodu. Ktoś z Was ma coś takiego założone/miał jakiekolwiek doświadczenia z podobnymi wynalzkami?
mam taki szit u siebie wielkie g*** z tego jest fakt jest regulacja ale auto potrafi mi sie wybic z drogi na nierownosciach po za tym twrde jak diabli ... zmieniam na teina w przyszlym roku :D... odpusc sobie taki towar
Albo Koni 1130. Dobry zestawik, posiadam nie narzekam, Regulacja twardości i wysokości obecna.
maniak2007
30-11-08, 13:21
Nie polecam Tych sprężyn:D One sie nadaja do jazdy, ale nie po Polskich drogach. Wiem to z własnego doświadczenia.
Tak jak pisze Z_I_K sa zaje@ście Twarde!
A nie winicie za to instalkę na fabrycznych amortyzatorach zamiast na sportowych??
juz wszytsko OK - udalo sie podciągnąć troche układ wydechowy przy środkowym tlumiku przez podgięcie wieszaka i krótszą gume - wjeżdzam bez tarcia:D
maniak2007
01-12-08, 17:55
A nie winicie za to instalkę na fabrycznych amortyzatorach zamiast na sportowych??
Nie winimy instalki na fabrycznych amorach bo u mnie siedzą KYB
ludzie noi co ze jest twardo o to chodzi zeby sie nie gibal jak osika tylko plynal ja mam felgi 17 i juz jest twardo:)
Ale wykop :) Smakował ponaddwuletni kotlet?