Zobacz pełną wersję : Jaki rozrząd?
Mam pytanie,a mianowicie chcę wymienić kompletny rozrząd (pasek+rolka) w 5D 2000 r.W warsztacie powiedzieli mi że za części zapłacę u nich 300,400 zł zaznaczam,że to nie ASO a na allegro znalazłem te części (pasek-Mitsuboshi i napinacz-KOYO)za ok 150zł, czy możliwe ,że są to oryginalne części i czy warto je kupić?Pozdrawiam
najpierw napisz jaki masz silnik :)
jezeli chodzi o pasek to taki jest sprzedawany w ASO także możesz śmiało kupować
chętnie podepne się pod temat ... silnik do d15z1 też planuje wymianę kompletnego rozrządu ... jakie to bedą częsci i jaki budżet szykowac ?
kupiłem dzisiaj pasek Mitsuboshi + rolka GMB + pompa GMB za 300,-
No więc silnik to 1.4 is.Czy przy przebiegu 135000 będę musiał też wymienić pompę wody?
Jeżeli nie cieknie to nie.
Pozdro
błagam.....
pokarajcie leni warnami...
Lenie jak sie patrzy.U góry jest szukajka :) A tematów o rozrzadzie jest na forum trylion milionów dwieście piędziesiat cztery przecinek zero osiem.
nowy20;);)
26-11-08, 15:17
Czy może z tej aukcji ???? hmmm też sie zastanawiam http://moto.allegro.pl/item481111282_rozrzad_honda_civic_1_4i_1_5i_16v.ht ml
Ja od niego kupowałem.Wszystko okey.
A ja do d13b2 za komplet Mitsuboshi + rolka GMB + pompa GMB 200zl na allegro + robocizna 150zl