PDA

Zobacz pełną wersję : Lewy reflektor

kewes
22-11-08, 15:05
Witam, mam zapewne głupie pytanie ale nigdzie nie mogę tego znaleźć, a sam poradzić sobie nie umiem.
Chce zmienić żarówkę w przednim lewym reflektorze - ale ni jak nie mogę sie dostać, próbowałem, kombinowałem ale nie mogę sie tam dostać.
Dodam że Hanka 5gen.
Patrzyłem też w manualu ale albo ślepy jestem albo nie ma -.-

patyk_lks
22-11-08, 15:33
Odchylasz zbiorniczek od wspomagania i wyjmujesz zarowke. Jezeli masz meeega malo zgrabne palce to mozesz nie dac rady:D

Lcfr
22-11-08, 15:59
zbiorniczek trzeba wyjąc do góry i odchylić
i ważne-nie nalezy zapomnieć go włozyc-niby oczywiste ale woele osób już sie przekonało, że niekoniecznie

kewes
22-11-08, 16:12
Kiedy ten zbiorniczek jest tak zamontowany że mogę go wyjąc kawałek tylko - z tej takiej szyny plastikowej, nie da się tego w zaden sposób wymontować, nie ma innego sposobu na zmiane tej żarówki >?

skolopendra
22-11-08, 16:24
nie ma innego sposobu na zmiane tej żarówki >?

jest podjechać do serwisu

patyk_lks
22-11-08, 18:13
Podwaz, popsikaj jakims penetratorem typu wd40 i dziad wyjdzie.

zabas
22-11-08, 19:05
TTylko jak pisze LCFR pamietaj o załozeniu go ! mi juz przecieka bo połozylem na pasku i właczyłem silnik i mi sie przetarł hehe

sebush
22-11-08, 20:57
TTylko jak pisze LCFR pamietaj o załozeniu go ! mi juz przecieka bo połozylem na pasku i właczyłem silnik i mi sie przetarł hehe

to samo mialem ostatnio, ale przypomnialo mi sie szybko przypomnilao, malo brakowala zeby dziura sie zrobila :(

mozes
22-11-08, 22:06
Można wymienić żarówkę i bez wyjmowania i odchylania zbiorniczka od wspomagania
pozrd

kewes
23-11-08, 14:17
Można wymienić żarówkę i bez wyjmowania i odchylania zbiorniczka od wspomagania
pozrd

Mogbys napisać jak? i tam jest jakaś ruska zawleczka, jak ją odchaczyc ?