Zobacz pełną wersję : Wyposażenie civic 92-95
Czy ktos bylby wstanie mi powiedziec jakie elementy wyposazenia mozna dostac z tym rocznikam. Chodzi mi o rzeczy typu: ABS, Poduszki powietrzne, elektryczne szyby itp.
Za wszelka pomoc bylbym bardzo wdzieczny
mozna nie dostac totalnie nic :D bez wspomagania, elektryczych szyb, obrotomierza czy zegarka....
A mozna miec wszystko pomijajac ABS chyba.....
-el lusterka
-el szby
-wspomaganie
-klima
-szyber
-skorzane siedzenia....
nie wiem co jeszcze :D
można mieć sporo, jak na rok prod., zależy jak wymagający był nabywca z salonu i co chciał, max z dostępnego wyposażenia to chyba: 2 poduchy, elektryczne wszystkie szybki, el. szyber, el. lusterka, wspomaganie, centralny, kierownica obszyta skóra, podstawka na kubeczki, ABS, klima. Nie jestem pewny na 100% - skóra na fotelach, podgrzewane fotele i lusterka :roll: Występowało w różnych wersjach i zestawieniu w standardzie, pewnie za odpowiednią opłatą można było wziąć większość albo wszystko z w/w.
Były jeszcze spryskiwacze reflektorów, napęd 4x4 w RTSi i skrzynka automatyczna
napęd 4x4 w RTSi
to bylo takie cos? hehe ma ktos fotke takiego wynalazku?
a byly moze tempomaty? pewnie jak juz to nie w europie
Były...ja mam tempomat tyle że w wersji kanadyjskiej:) Swoja drogą bardzo dobre urządzenie.
no ja mam np
- wspomaganie
- centralny zamek
- elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- klimatyzacja
- podgrzewane siedzenia
- spryskiwacze reflektorow (po zmianie zderzaka pozostal juz tylko guzik) :) - co ciekawe wybranie tej opcji powodowalo brak mozliwosc posiadania szyberdachu
Aha no i oczywiscie mozna spotkac halogeny przednie.
napęd 4x4 w RTSi
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=68415687
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74621883
zegarek to chyba byl w kazdej wersji...
jam mam wersje basic, silnik 1.3 i nie mam nic a zegarek mam :D (co prawda po kazdym uruchomieniu silnika pokazuje godzien 01:00 ale co tam.... wiem zawsze ile siedze juz w aucie :lol: )
To zmien bezpiecznik ten od kompa, bo pewnie masz przepalony jak ci sie zegarek resetuje.
zegarek to chyba byl w kazdej wersji...
w canadzie nie wszedzie dawali :)
jam mam wersje basic, silnik 1.3 i nie mam nic a zegarek mam :D (co prawda po kazdym uruchomieniu silnika pokazuje godzien 01:00 ale co tam.... wiem zawsze ile siedze juz w aucie :lol: )
To zmien bezpiecznik ten od kompa, bo pewnie masz przepalony jak ci sie zegarek resetuje.
Octane ma racje. Tak nie powinno byc. Prawdopodobnie masz przepalony bezpiecznik BACKUP FUSE. Za kazdym uruchomieniem silnika robisz restart kompa (to nie jest korzystne dla niego). Poczytaj tu http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=63633&postdays=0&postorder=asc&highlight=zegarkiem&start=0
w kanadykach nie zawsze był zegarek i prawe lusterko(!!!)...prawie zawsze nie bylo obrotomierza i elektryki...bywały za to czesto podgrzewane fotele... :shock:
a tempomat najczęsciej był w wersjach usa i wygladał tak jak na zdjeciu (po prawej stronie kierownicy) mam takowy w swoim 2 cifie- sedanie amerykance...
A bezpiecznik od zegarka znajduje sie w komorze silnika w puscze bezpieczników...Gydy jest przepalony działawłasnie jak "stoper włączonego zapłonu";)
update: nie moge cos wstawic tej fotki;(
Skydiverek
14-12-05, 13:00
i były jeszcze rózne bagażniki, ten w VTI ma inne obicia i podłoge czy jakos tak
i były jeszcze rózne bagażniki, ten w VTI ma inne obicia i podłoge czy jakos tak
W vti były inne tylne oparcia... bo widzialem dwa rodzaje ... i wersjach vti tez dawali ABS...
Czasami w wer.usa/canada nie było tylnej wycieraczki i zawsze nie było tylnego światła przeciwmgielnego...
Była jeszcze regulacja przednich reflektorów i podświetlania deski rozdzielczej(zegarów)...
napęd 4x4 w RTSi
to co dał michal750 i jeszcze kilka tematów na Ogólnym
- spryskiwacze reflektorow (po zmianie zderzaka pozostal juz tylko guzik)
Sory za OT ale byłbym wdzięczny gdybyś zamieścił fotkę tego guzika :P
BTW Widziałem gdzieś na zdjęciach sedana z wycieraczką na tylniej szybie chyba w wersji FERIO
- spryskiwacze reflektorow (po zmianie zderzaka pozostal juz tylko guzik)
Sory za OT ale byłbym wdzięczny gdybyś zamieścił fotkę tego guzika :P
BTW Widziałem gdzieś na zdjęciach sedana z wycieraczką na tylniej szybie chyba w wersji FERIO
http://img231.imageshack.us/img231/5336/headlightwasher19jg.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=headlightwasher19jg.jpg)
http://img231.imageshack.us/img231/1967/headlightwasher21py.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=headlightwasher21py.jpg)
ALe jedno jest pewne nie bylo civica ze wszystkim :) Poprostu za malo miejs na przyciski, ja mam wszystkie zapelnione a nei mam kilku z tej listy.
[ Dodano: Sro 14 Gru, 2005 16:17 ]
A j amam jeszcze czujnik zapiecia pasow, mam od tego kontrolke na desce.
Chyba jeszcze nikt nie napisal regulowanej kolumny kieorwnicy ???
W jednej kanadyjce miałem klimę, 2 poduchy i 8 zaworów (widac pozostałe 8 komuś były zbędne :wink: ), był też zegarek i nic poza tym. Zegary bez obrotomierza. Brak bocznych listew.
W drugiej kanadyjce mam 1 poduchę, zegarek (wczesniej nie było, ale poprzedni właściciel wstawił). Zegary były bez obrotomierza, ale teraz są. I to wszystko. Listwy boczne są.
regulowanej kolumny kieorwnicy
W Civicach którymi jeździłem była taka regulacja, ale tylko góra - dół.
W Civicach którymi jeździłem była taka regulacja, ale tylko góra - dół.
bo tylko taka jest, na dodatek jeszcze zakres regulacji niewielki, ale mnie to akurat za bardzo niepotrzebne ;)
Regulacja świateł jeszcze - też nie wszedzie jest :wink:
co do kombinacji wyposazenia to na serio mozna spotkac dziwadla. 3d mojej Kingi ma szyby, lusterka manualne, brak centralnego zamka ale za to szyberdach elektryczny jest i el.reg swiatel :shock: tez.
a moze mnie ktos oswiecic w jakich modelach i na jakie rynki wystepowala kontrolak w desce rozdzielczej sygnalizujaca zapalanie sie vteca? to samo pytanie o czerwony kolor podswietlenia zegarow.
mysle ze obydwie rzeczy to samorobki. Nie sadze zeby na jakis rynek wychodzily takie opcje :wink:
ale za to szyberdach elektryczn
bo mechanicznych nie było w civicach
jako dodatkowe wyposażenie należy uznać kontrolkę paliwa, którą mam, a w poprzednim nie miałem (oba D16Z6)
a moze mnie ktos oswiecic w jakich modelach i na jakie rynki wystepowala kontrolak w desce rozdzielczej sygnalizujaca zapalanie sie vteca?
nie było takich wersji, te co to majš to samoróbki, moja też :D
to samo pytanie o czerwony kolor podswietlenia zegarow.
VTi sedan (EG9) napewno, nie wiem jak hatchback (EG6)
EG9 miało skórzanš kiere a EG6 już nie
zauwazylem ze w wersji VEi nie ma praktycznie nic (jest tylko poduszka powietrzna) ogladajac oferty z mobile.de i allegro widze ze z d15z1 chyba nic niebylo do wyboru
nie wiem jak hatchback (EG6)
EG6 ma normalne, białe.
zauwazylem ze w wersji VEi nie ma praktycznie nic (jest tylko poduszka powietrzna) ogladajac oferty z mobile.de i allegro widze ze z d15z1 chyba nic niebylo do wyboru
Jak ktos stawial na oszczednosci to lecial juz ostro i kupowal golasa :)
europejskie VTi mialo jednak normalne podswietlenie (ale tapicerka byla inna, zwlaszcza w 3d). japonce na swoim rynku mialy si i vti z bursztynowym podswietleniem.
ale tapicerka byla inna, zwlaszcza w 3d
a w sedanie nie szczególnie ?
zupełnie inne fotele i materiał
TENCIO napisał/a:
to samo pytanie o czerwony kolor podswietlenia zegarow.
VTi sedan (EG9) napewno, nie wiem jak hatchback (EG6)
MacK napisał/a:
nie wiem jak hatchback (EG6)
EG6 ma normalne, białe.
EG9 też ma normalne, białe :idea:
nie wszystkie 3d mają lampke w bagażniku ;)
Ja w kilku cifach EG4 widziałem ogrzewanie postojowe WEBASTO wiem bo sam takiego oglądałem.
Ogrzewanie webasto mozna sobie przeciez zalozyc, chyba nie wierzysz ze na poczatku lat 90-tych pontowali jest do Hondy civic??
Oni to chyba losowo te Civiki wyposażali w fabryce :lol: , jak wyjedzie taki będzie :wink:
Ja mam w EG9 VTI:
-elektryczne szyby i lusterka
-białe podswietlenie zegarów
-ABS
-elektryczny szyberdach
-welurowa tapicerke
-4 "kubły"
-kontrolke od paliwa (która coś nie za bardzo chce działać)
Nie mam, co mnie wkurza troche:
-światła ani w schowku ani w bagażniku :?
-regulacji wysokości świateł od wewnątrz
-klimy :D
Ja w EG4 92 rok mam tak:
Biale podswietlenie zegarow
elektryczny szyberdach
el. lusterka
el. szyby
El. regulacje swiatel z wewnatrz
swiatelko w bagazniku
welurowa tapicerka (?)
zegarek :D
centralny zamek
wspomaganie
regulacja kierownicy
Chyba wszystko co mam z bajerow...
ja mam podobnie do tego
Ja w EG4 92 rok mam tak:
Biale podswietlenie zegarow
elektryczny szyberdach
el. lusterka
el. szyby
El. regulacje swiatel z wewnatrz
swiatelko w bagazniku
welurowa tapicerka (?)
zegarek :D
+wspomaganie i regulacja wysokosci kierownicy
no wspomaganie tez i regulacja kiery... Zapomnialem...
Witam ja w swoim EG5 Si mam :
-wspomę
-regulowaną kierownicę
-1poduszkę
-tempomat
-el. lusterka, szyberdach
-swiatełko w bagażniku
-białe podświetlenie zegarów
-welurową tapicerkę
-zegarek
BRAK przeciwmgielnych z tyłu ale to norma w USA i Kanadzie
dziwi mnie brak el. szyb przy takim wyposażeniu :?:
Ja w EJ1 mam:
- el. szyby
- el. lusterka
- el. szyber
- centralny
- abs
- wspomaganie
- tempomat
- klima
- podstawka na kubki
- swiatlo w bagazniku
- przeciwmgielne w tylnych swiatlach
- biale podswietlanie zegarow
- 2 poduszki powietrzne
- czujnik niezapietych pasów(kontolka na desce)
- zegarek
- welurowa tapicerka
MacK, witam mam pytanko jak zrobic taka kontrolke do vteca,zeby sie zapalala jak sie zalacza.pozdrawiam
Witam,ja w swoim EG3 95r. mam tylko wspomaganie,szyber i elektrycznie regulowane reflektory aha i jeszcze podswietlaną popielniczke :shock:
Czy ktos bylby wstanie mi powiedziec jakie elementy wyposazenia mozna dostac z tym rocznikam. Chodzi mi o rzeczy typu: ABS, Poduszki powietrzne, elektryczne szyby itp.
Za wszelka pomoc bylbym bardzo wdzieczny
cala w walbrzychu stoji na szrocie elektryczne szyby ,poduszka ale chyba troche daleko z gdyni hehe
co nie które miały jeszcze podłokietnik :P
A czy szyberdachy byly tylko blaszane czy moze wystepowaly tez szkalne?
Pytam, bo znalazlem jeden szklany, ponoc z cupety v gen i chetnie bym go lyknal.
U mnie jest szklany, takze napewno byly.
Były szklane, tylko oprócz różnicy szkło - blacha różnią się sposobem otwierania, jedne się chowają do środka, a drugie wyjeżdzają całe na dach, więc jak masz blachę to podejrzewam że się nie da tak prosto zamienić na szklany.
W coupe były i szklane i z blachy i otwierały się tak samo (na zewnątrz). Mam oba - szklany w aucie i "zapasowy" z blachy z całym mechanizmem w garażu.
Czy moze ktos jeszcze potwierdzic, ze sa oba szybery sa za soba zamienne i nie bedzie problemow z zamiana
był chyba nawet kiedyś o tym wątek. I o ile dobrze pamiętam konkluzję to blaszane szyberdachy były w produkcji Europejskiej, a szklane na USA i Canade
Piotrek Klag
01-04-06, 13:47
był chyba nawet kiedyś o tym wątek. I o ile dobrze pamiętam konkluzję to blaszane szyberdachy były w produkcji Europejskiej, a szklane na USA i Canade
było dokładnie odwrotnie - na Niemcy były szkla - na USA i Kanade z blachy
W coupe były i szklane i z blachy i otwierały się tak samo (na zewnątrz). Mam oba - szklany w aucie i "zapasowy" z blachy z całym mechanizmem w garażu.
nie wiedziałem, ale całe życie człowiek się uczy :) ciekawe czy samo szkło chowające się w dach i otwierające na zewnątrz się różni :roll:
Ja mam wersje amerykanska i mam szklany.
a ja w swoim coupe mam Turbo.. :lol: pozatym 2x poducha, szybki, szyber, lustra elektr, jakies czarne ladne wnetrze, swiatelko w bagazniku..byl abs ale sie zmyl i klima tez byla ale sie zmyla
w HB i coupe szyber otwiera sie na zewnatrz, a w sedanie do srodka dachu
zarówno w jednych jak i drugich byly blaszane i szklane
Ja bym sobie szklany zakupil do siebie... Co by nie rdzewial... :)
ja mam szklany i jestem z tego powodu happy :-)
poza tym w sedanie ta przestrzen po otwarciu jest wieksza i nic jej nie przyslania
juz zaczelo sie jezdzenie z otwartym. Dlugo na to czekalem
No ja tez juz u siebie otwieram :) LanSik jest :) A lion nie przeszkadza slonce swiecace? Ten szyber ma przyciemniana szybe ?
ERKA napisał/a:
było dokładnie odwrotnie - na Niemcy były szkla - na USA i Kanade z blachy
???
Ja mam wersje amerykanska i mam szklany.
i moja Canada ma też szklany
Ten szyber ma przyciemniana szybe ?
A jak, przyciemniana ofkors :D
Ten szyber ma przyciemniana szybe ?
A jak, przyciemniana ofkors :D
ma od srodka cos w rodzaju rolety, tzn recznie wysuwasz tak jak szyber ten element obity materialem jak podsufitka
i jest, ciemno, jasno, ciemno, jasno :D
no tak, ale kurde w HB tez taka roletka ciemno, jasno, ciemno, jasno ?
Z tego co tu piszecie to loteria z tym wyposażeniem, a czy to samo tyczy się wspomagania? Akurat chodzi mi o EG4, bo w ogłoszeniach nie zawsze jest wypisane.
A wspomniał ktoś o nawigacji??:) Dostępnej niestety tylko w Japoni.
A wie ktoś dlaczego jedne wersje maja szarą kierownice a inne czarną, mimo szarego wnętrza?
Pytam, bo nie znalazłem odpowiedzi:)
A wspomniał ktoś o nawigacji??:) Dostępnej niestety tylko w Japoni.
W V generacji takie coś było? :>
A pasy bezpieczeństwa w jakim były kolorze? W mojej EJ1 są szare.
ja też mam pomyloną wersję..
-el regulacja świateł. :D
-obrotomierz
-zegarek
-kontrolka otwartego bagażnika
-światło w bagażniku
hmm?
a to ej2 coupe honda of america ;) kolor fabryczny czarny... plastiki wnętrza czarne..
brak:
poduszek,
elektryki szyb i lusterek
szyberdachu
klimy
kontrolki paliwa
i innych dupereli..
to tak z podstawowych...
a Jak z lusterkiem w tej osłonce na światło? macie tam lusterka? znajomy w 5gen ma u pasażera ja w swoim nie mam ani jednego.
a Jak z lusterkiem w tej osłonce na światło? macie tam lusterka? znajomy w 5gen ma u pasażera ja w swoim nie mam ani jednego.
Mam u pasażera i chyba u kierowcy nawet...
W V generacji takie coś było?
Jak znajdę fotkę to zapodam.
Ja mam lusterko i u kierowcy i u pasazera :D A tak poza tym to hania kompletny golas eg3 koncówka 94 (wersja College :D ze niby studenci to biedni? xD ) a z rarytasów to ma zegarek :D i regulacje swiateł od wewnatrz :D brak hmm wszystkiego :D
Kazik_h9w3
25-02-10, 14:02
Nikt jeszcze nie wspomniał o głośnikach w hb z tyłu w boczkach ale to się tyczy chyba tylko wersji Vti
http://img13.imageshack.us/img13/9725/5746578645.th.jpg (http://img13.imageshack.us/i/5746578645.jpg/)
^ nie były oryginalne panele do wersji eg3/4/5 na jeden okrągły głośnik na tył.
chyba sa i na jeden ale Gathers ma na dwa
http://images19.fotki.com/v34/photos/2/29742/460036/EG5_gathersspeakers_1-vi.jpg
Moje eg3 niema wspomagania, ma lusterka na oby dwóch słonecznikach i jest regulacja el. świateł
Ja mam w 1.3 klime, elektryczne szyby, szyber, lusterka, poduszke kierowcy. schowki w dzwiach,
długą konsole. wspomaganie, eletryczną regulacje świateł, centralny, no i najważniejsze lampke w bagażniku :p
i pare innych drobnych rzeczy jak obrotomierz o których nie będę pisał. obecnie walcze z podgrzewanymi lusterkami i myśle czy nie zrobić podgrzewanych foteli
ja mam podgrzewane fotele i nawet tego nie uzywam wiec mysle ze nie warto, nawet w te mrozy po -25 nie odpalalem podgrzewania nie czulem takiej potrzeby.
gonzobizarro
05-03-10, 12:58
Z ciekawostek, to kanadyjskie/USA miały czasem jeszcze takie dziwne zagłówki z przodu, bez regulacji, na jednym dużym pałąku od strony drzwi. Jankesi mieli też oddzielne kody w/g wersji wyposażenia (DX, EX itp) czego chyba w Eurolandzie nie było?
No i w sedanach/Coupe były różnie dzielone kanapy (1/2, 2/3, 1/1)
W wersji VTi były chyba też heble tarczowe z tyłu.
Ja zakupiłem taki wynalazek - 95' EG8 srebrny sedan z naklejką "city edition" na klapie :
ma:
-2 x airbag
-wspomaganie
-el. szklany szyberdach (chowa się w dachu)
-regulacja świateł
-centralny zamek (tylko drzwi)
-długa konsola
Jest też jakieś światełko obok przycisku do szyberdachu ale nie wygląda na OEM, nie wiem jeszcze od czego jest bo nigdy się nie świeci...
Wnętrza są szare ale pasy bezp. są czarne.
Najbardziej dokucza mi brak elektrycznych szyb.
Nie ma też trzeciego światła stopu oraz lampki w bagażniku, ale co ciekawe wiązka i wtyki są na miejscu dla obu i pewnie wystarczy tylko dokupić na złomie i podłączyć.
Te zagłówki chyba były w każdej 92-95 z rynku USA podobnie jak i trzecie światło stopu na półce. I potwierdzam że Amerykanie oznaczali wersje literkami LX DX EX co w przypadku EJ1 = EX = ESi (bogatsza, D16Z6), EJ2 = DX = LSi (D15B7).
Dla dociekliwych i znających angielski polecam: http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_(fifth_generation) ;)
dj-napster
11-03-10, 21:07
Ja mam EG4 z 1991 roku
Na wyposażeniu mam:
- wspomaganie
- elektr. szyby
- elektr. lusterka
- elektr. szyberdach (nie jest szklany i wyjeżdża na zewnątrz)
- alarm
- centralny zamek
- podłokietnik !!! :)
- regulacja kierownicy
- lampka w bagażniku
- regulacja wys. świateł (ale chyba nie działa)
- lusterko na prawym słoneczniku
- schowki w drzwiach
- zegarek
- welurowa tapicerka (ale niedługo zmieniam fotele bo jeden się przetarł już za mocno)
Brakuje mi tylko do "szczęścia" poduszek, ciekawe czy szło by zamontować poduszki z pewnością ich poprawnego działania...
Mam pytanie, czy V geny z dwiema poduchami powietrznymi wychodziły przed 1995 rokiem?
Trochę odkop ale że się podobny nowy temat pojawił, to może jednak kogoś to interesuje.
Osobiście uważam że w moim przypadku jest tego całkiem sporo jak na d13b2. Produkcja Japan
- elektryczne szyby
- elektryczny szyber
- elektryczna regulacja świateł
- zegar z obrotomierzem
- reg. kierownicy
- wspomaganie
- środkowa osłona przeciwsłoneczna
- kontrolka bagażnika ( nie wiem czy to standart)
- lampka w bagażniku
- długa konsola
- schowki w drzwiach
- środkowa osłona przeciwsłoneczna
o a taki rarytasik też był w 6 gen. ? Czasem doskwiera mi brak tego malutkiego daszku w poprzednim aucie takie coś miałem i teraz często sięgam ręką w tamto miejsce ale nima :D
Ja sie właśnie często zastanawiam, kto i po co wymyślił takie coś...
U mnie z VIN'u wychodzi r. produkcji 94r, ale z wyposażenia wychodzi, że to już model na 95r, wersja LSI:
- 2x poducha powietrzna
- elektryczne szyby i szyberdach
- wspomaganie kierownicy
- "daszek" przeciwsłoneczny nad lusterkiem (środkowy) - ale uja daje, prędzej dobry że na nim trzymać okulary przeciwsłoneczne
- podstopnica
- był spoiler ze światłem stopu trzecim
- ori immo (trza przykładać cusia do niego)
- centralny zamek (w drzwiach kierowcy tylko, tj. kierowcy zamkiem otworzę parę drzwi, pasażera zamkiem tylko drzwi pasażera)
- oświetlenie bagażnika
- lusterka w osłonkach przeciwsłonecznych (pasażer/kierowca)
- popielniczka z tyłu
- wieszak na ubranie od strony kierowcy (tylko), z tyłu
- zegarek ori
- brak rezerwy paliwa
- schowki w drzwiach
- kontrolka otwartego bagażnika
Ja sie właśnie często zastanawiam, kto i po co wymyślił takie coś...
Miałem to w Passat-cie i czesto jadąc trasą pod słońce pomimo że te duże daszki robiły robotę to w szparce pomiędzy dachem a lusterkiem słońce waliło po oczach :) Jeden ruch ręką i po kłopocie. Moim zdaniem w każdym aucie taki cosik powinien być
u mnie EG4 92r. LSi
- wspomaganie kierownicy
- el. szyby
- el. lusterka
- el. szyberdach
- centralny zamek
- środkowy daszek przeciwsłoneczny
- lusterka w daszkach przeciwsłonecznych
- światło w bagażniku
- el. sterowanie wysokości świateł
- popielniczka z tyłu
- obrotomierz
- podstopnica
- wieszak na ubranie z tyłu
- regulacja kierownicy
- zegarek
- kontrolka bagażnika
- schowki w drzwiach
- 3 światło stop w podsufitce
Mam pytanie, czy V geny z dwiema poduchami powietrznymi wychodziły przed 1995 rokiem?
tak
ja mam dwie poduszki powietrzne
abs zreszta też - pisząc do tego który gdzies wczesniej wspominał ze nie było
Zielony11499
29-05-10, 15:56
jeszcze były różne długości i kolory lotek- w VTi i Noblesse były dłuższe w kolorze nadwozia, a w innych wersjach krótkie, plastikowe, czarne. Dokładka przedniego zderzaka w VTi i alufelgi. Słyszałem też, że lusterka i listwy były w kolorze nadwozia, ale nie wiem czy to prawda.
Ja mam eg4 d15b2 z 93 roku i mam
el szyby
el lusterka
el szyber blacha, na zewnątrz
el ustawianie świateł przednich
centralny zamek
kontrolkę zamknięcia bagażnika
oba słoneczniki z lusterkami + słonecznik środkowy
popielniczkę przednią podświetlaną + tylną
zapalniczkę
długą konsolę
regulację kierownicy
wspomaganie kierownicy
zegarek
schowki w drzwiach to chyba standard
szare pasy i cały środek szary wraz z kierownicą
podświetlenie zegarów na czerwono + wskazówki też się świecą na czerwono (max 220km/h z obrotomierzem do 9000, 6'500 redline :D
podświetlenie czerwone przycisków (ale to chyba robione przez kogoś)
podświetlenie w bagażniku
kieszeń (1DIN) na kasety magnetofonowe
wieszak na ubranie za kierowcą
podgrzewanie tylnej szyby
wycieraczka tylnej szyby
z tyłu nie mam zagłówków
w miejscu trzymania lewej nogi jak nie leży na sprzęgle nie mam żadnej podpórki tylko normalnie leci podłoga równo do reszty
instalacje pod podgrzewane fotele, ale ani przycisku, ani foteli przystosowanych do ogrzewania.
chyba nie widziałem nigdy hondy bez bocznych listew :confused: