Zobacz pełną wersję : Lampka bagżnika
Witam posiadam EG4 doposażyłem się w lampke bagażnika tylko pytanie czy mam się doszukiwac pod tym boczkiem jakiejś oryginalnej wtyczki czy trzeba ciągnąć osobne kable do tego jeśli tak to najlepiej od czego wziąść + zeby sie to świeciło przy otwieraniu klapy? Dzięki i pozdrawiam
Witam posiadam EG4 doposażyłem się w lampke bagażnika tylko pytanie czy mam się doszukiwac pod tym boczkiem jakiejś oryginalnej wtyczki czy trzeba ciągnąć osobne kable do tego jeśli tak to najlepiej od czego wziąść + zeby sie to świeciło przy otwieraniu klapy? Dzięki i pozdrawiam
jest od strony kierowcy, ja tam mialem lampke, nie masz tam zadnego otworu w boczku ?
Otwór jest tylko czy znajde tam jakąś wiązke kabli do tego a nie chce w ciemno sciągać całego boczku żeby to sprawdzić
jest tam wiazka moze nawet uda Ci sie ja wyjac bez zdejmowania, sa dosyc dlugie przewody
Ja wiązki nie miałem, musiałem sobie sam tą kabelkologię ogarnąć...
ja tez nie miałęm ale była jakas wiązka pod kanapą i wtyczka spasowała ale nie miałem skąd wziąść stałego + i znalazłem + na wiązce co idzie na klape bagaż. tylko ze jest dopiero po przekręceniu kluczyka i też kijowo:( Drosk ską wziołeś + żeby przy otwieraniu szyby sie lampka zapaliła automatycznie?
w miejscu gdzie wiązka z klapy wchodzi do bagażnika - podłączyć masę, bo czujnik podaje masę jak otwierasz szybę, a + bierzesz z jakiegoś miejsca gdzie masz cały czas + a nie tylko po przekręceniu kluczyka (ja do tego użyłem przewodu + do wzmacniacza w bagażniku)
jak działa ten czujnik z otwierania szyby ?który to kabelek?
w tylnej klapie masz czarny przewód dochodzący w trzy miejsca - dokładnie tam gdzie są zamki. i pod ten przewód podłączyć masę, a + gdzieś pod stały + z akumulatora, żeby świeciło jak otworzymy klapę nawet przy wyłączonym zapłonie i wszystko bangla.