PDA

Zobacz pełną wersję : Przód z EJ1 do EG9 i na odwrót??

...Bartuś...
16-11-08, 11:18
Siema...Chciałem się zapytać czy jest możliwość przełożenia przodu z Coupe do Sedana.Czy wszystkie mocowania i wszystko jest w tych samych miejscach.Trzeba przekładać wszystko czy tylko sam zderzak da się ze swap'ować??
Czy przednie lampy bez kierunków są takie same we wszystkich Vgen??

_Z_I_K_
16-11-08, 11:42
przednie lampy sa takie same, a co do tego przelozenia to nie jestem pewien czy to bedzie pasowalo

zieloo007
16-11-08, 14:12
Na pewno pasuje zderzak, lampy przednie z kierunkowskazami i maska przednia. Nadkola to nie wiem...

Lcfr
16-11-08, 14:20
Siema...Chciałem się zapytać czy jest możliwość przełożenia przodu z Coupe do Sedana.Czy wszystkie mocowania i wszystko jest w tych samych miejscach.Trzeba przekładać wszystko czy tylko sam zderzak da się ze swap'ować??
Czy przednie lampy bez kierunków są takie same we wszystkich Vgen??

lampy przednie bez kierunków są takei same

Na pewno pasuje zderzak, lampy przednie z kierunkowskazami i maska przednia. Nadkola to nie wiem...
napewno to zderzak nie pasuje...
nie pasują przednie kierunki
i maska też nie

mozna to wszystko załozyc przy dużej desperacji i wytrwałosci tylko po co? zeby nie było efektu?

...Bartuś...
16-11-08, 16:18
lampy przednie bez kierunków są takei same

napewno to zderzak nie pasuje...
nie pasują przednie kierunki
i maska też nie

mozna to wszystko załozyc przy dużej desperacji i wytrwałosci tylko po co? zeby nie było efektu?

Chodzi aby był właśnie efekt:

W sedanie przód od Coupe.A jak bym przełożył cały przód(maska,błotniki,zderzak,lampy)??Da radę to dopasować??

http://public.fotki.com/crx/car_pics_by_chasis/egs/sean1.html Tutaj jest zderzak od Hb/Coupe w Sedanie.

Lcfr
16-11-08, 17:08
wątpie żeby to sie dało popasowac
ale pewnie bardzo ogarniety blachcarz zrobi
sam zderzak oqp w sedanie ma ceelex na forumie
i juz na foto widac ze pozostawia to troche do życzenia
moze lepiej byloby z całym kompletem ale chyba wtedy trzeba by i pas przednu przespawac inaczej
chyba...

...Bartuś...
16-11-08, 18:15
http://img134.imageshack.us/my.php?image=img0315ch9.jpg

Tutaj widać że ogólnie pasuje tylko Ceelex ma lampy z Hb/Coupe które nie pasują do błotników Sedana

Lcfr
16-11-08, 18:24
skoro zadawala cie taki efekt(inne ranty, inna długosc boku,i schowany względam maski zderzak)
to rób