Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : lampy i xenony

arturbury
15-11-08, 17:21
Jak dobrac tak lapmy (w 5gen) zebym po zalozeniu xenonow nie razil innych uzytkownikow drogi, a za razem widzial wiecej niz na zwyklych zarowkach?

havok
15-11-08, 17:52
Wstawić oryginalne soczewki z jakiego¶ innego auta, np. Audi, Hondy Accord itp. Generalnie oddać jakiemu¶ fachowcowi do zrobienia, paru się takich na necie ogłasza.

Bemo
15-11-08, 18:21
Wstawić oryginalne soczewki z jakiego¶ innego auta, np. Audi, Hondy Accord itp. Generalnie oddać jakiemu¶ fachowcowi do zrobienia, paru się takich na necie ogłasza.

i chyba szkła zmienić na jakie¶ clear........

patyk_lks
15-11-08, 23:36
kupic lampy z soczewkami:)

kupe
16-11-08, 01:12
i chyba szkła zmienić na jakie¶ clear........

dokładnie clear + bi-xenon... sprawdzali¶my, testowali¶my, z kumplem i nie o¶lepia ani nic wszystko da się normalnie ustawić itp :)

Smolar
16-11-08, 02:29
Ja mam w 6gen Bixenon H4 i jest spoko..na poczatku jak testowalem to jezdzilem i patrzylem czy mi nie mrugaja,wkoncu tak ustawilem ze dobrze swieca i nikt nie mruga,chyba ze mam komplet na pokladzie to wtedy regulacja ustawiam troche w dol i nie ma problemu..a widocznosc poprawila sie znaczaco jak dla mnie..takze wilk syty i owca cala i to przy seryjnych lampkach..Pozdro

arturbury
16-11-08, 12:50
Ogolnie to byloby fajnie jakby xenony graly ladnie w serynych lampach. Ostatnio jednak jak wracalem z wawy do siebie na :Dwies:D jechala za mna, a pozniej przede mna audi 80 z xenonami. Koles tak mi napie#$al w lusterko wsteczne, ze myslalem ze go zaraz zaje@$%e. Jak juz dalem mu sie wyprzedzic to obserwowalem swiatlo jakie daje jego xenon. Oswietlal doslownie wszystko... cos jakbym sobie dlugie (drogowe) wlaczyl. Uwierzcie mi... wspólczulem kierowcom jadacym z naprzeciwka...

Co to bylo? Zle ustawil? Zapomnial, ze jedzie na dlugich:p? Czy moze tak wlasnie dziala xenon w seryjnych lampach?

Smolar
16-11-08, 13:13
Ja obserwujac u siebie,przez ok 3miesiace po regulacji mrugnely mi moze z dwie osoby..ja sobie sam regulowalem i dopasowalem dobrze do swoich potrzeb a i innych nie oslepiam(ze znajomymi sprawdzalem,oni z naprzeciwka jechali,badz przedemna i mowili ze jest dobrze)..