PDA

Zobacz pełną wersję : Prawe lusterko nie działa w poziomie.

[H] Dylu [H]
14-11-08, 21:12
Nie działa mi elektryczna regulacja prawego lusterka w poziomie...regulacja pionowa jest OK. Lewe działa dobrze.

Gdzie szukać problemu ??

smsh
14-11-08, 21:40
U mnie podobnie, tyle ze w pionie. Silnik dziala - slychac ze pracuje. Podobno wypiely sie linki przy samym lusterku, trzeba zdemontowac szielko i poprawic. Sam troche sie boje to zrobic bo podobno sa jazdy z zamontowaniem tego szkielka ponownie.

_Anton_
14-11-08, 21:57
Też to miałem, powodem była luźna wtyczka w drzwiach.

[H] Dylu [H]
15-11-08, 10:32
U mnie podobnie, tyle ze w pionie. Silnik dziala - slychac ze pracuje. Podobno wypiely sie linki przy samym lusterku, trzeba zdemontowac szielko i poprawic. Sam troche sie boje to zrobic bo podobno sa jazdy z zamontowaniem tego szkielka ponownie.

u mnie nie słychać pracującego mechanizmu gdy próbuję regulować...także podejrzewam, że...

Też to miałem, powodem była luźna wtyczka w drzwiach.

...to może być to...

w którym miejscu jest ta kostka ??

ziomal007
15-11-08, 13:29
Dylu [H];529086']u mnie nie słychać pracującego mechanizmu gdy próbuję regulować...także podejrzewam, że...

...to może być to...

w którym miejscu jest ta kostka ??

Ściągasz trójkąt przy słupku i ukazuję się oczom kostka i 3 śrubki do odkręcenia :)
Żeby wyciągnąć trójkąt odkręcasz ze środka boczka bolec i wtedy odginasz delikatnie.

_Anton_
15-11-08, 16:06
U mnie to wygląda tak:
http://img143.imageshack.us/img143/7853/kostkabk7.jpg

bialy06
15-11-08, 17:50
Mialem kiedys identyczna usterke, ale wystarczylo jedynie podczas naciskania przycisku pchnac szklo lusterka do srodka oczywiscie w kierunku, w ktorym naciskalismy przycisk. Cos tam przeskoczylo i do dzisiaj jest OK

[Przepraszam za brak polskich znakow]