Zobacz pełną wersję : regulacja swiatel
Witam . Czy mozna dokupic regulacje swiatel w pionie bo w tych lampach nie ma i nie wiem dlaczego. Dodam ze lampy sa nieoryginalne. Po prostu w tym miejscu jest dziura. Chodzi o EJ9 d14a3. Dzieki za odp !!
jakie to lampy? Pytanie trudne do odpowiedzi - za mało informacji
jakie to lampy? Pytanie trudne do odpowiedzi - za mało informacji
Jakie hmm... zwykle zamienniki
co to znaczy zwykłe... Jakiej firmy?
co to znaczy zwykłe... Jakiej firmy?
na jednych jest napisane DEPO i jakis symbol a drugie to tylko sam symbol THY czy cos takiego
pisz do usera kwaq9 - on ma zamienniki i dobrał jakieś silniczki. Będziesz miał info z pierwszej ręki
pisz do usera kwaq9 - on ma zamienniki i dobrał jakieś silniczki. Będziesz miał info z pierwszej ręki
Dzieki kolego juz pisze...
kuba_guzik110
19-11-08, 23:54
A ja się troszkę dołączę do pytania i przy okazji zapytam czy są może do kupienia silniczki do regulacji świateł góra dół do angel eyes sonara ??
FullMaverick
20-11-08, 18:11
Do angelsów raczej nie ma
Przerabiałem ostatnio temat więc napisze ogolnie czego się dowiedziałem...
* w VI gen. w 3d oryginalnie występowały lampy typu Valeo i z nabyciem odpowiednich silniczków nie ma najmniejszego problemu (dział giełda - ogłoszenia lub allegro);
http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/485/83/10/485831089
* w VI gen w nadwoziu coupe i sedan oryginalnie montowano lampy innego typu (choć wizualnie z zewnątrz niewiele się różnią) Stanley, które to posiadają inne silniczki regulacji - z ich nabyciem też nie ma większego problemu (tu już odsyłam bezpośrenio do działu giełda - ogłoszenia);
http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/472/71/45/472714571
* lampy AngelEyes (Sonar lub Dectane) dostępne u na rynku nie posiadają mechanizmu przystosowanego do regulacji elektrycznej (albo nie miałem przyjemności takich spotkać) tj. można je regulawać tylko ręcznie za pomocą odpowiecnich śrub...