Zobacz pełną wersję : Problem z awaryjnym - Lusterka m3 z migaczami - Problem - Prosze o pomoc!
drzazgol18
13-11-08, 09:48
Witam!
mam honde V gen
Niestety mam problem podlaczylem lusterka m3 z kierunkami pod kierunki boczne w aucie i przestaly dzialac awaryjne;/!gdy wlacze kierunek i wcisne awaryjne to stopuje mi kierunki:(Jak to powinno byc podlaczone w czym tkwi problem:confused:
Pozdrawiam!
FullMaverick
13-11-08, 14:41
W jaki sposób i w które miejsce się podpiąłeś? W kabelki przy wtyczce w kolumnie kierowniczej czy gdzie indziej?
drzazgol18
13-11-08, 16:42
Podlaczylem je pod kierunki boczne w drzwiach kabelkami i migacze dzialaja w drzwiach i na lusterkach tylko ze awaryjne nie.A jak wlacze kierunek np: w prawo i wcisne wlacznik awaryjnych to zatrzymuje kierunki nie wiem co sie stalo:(
Moze ma ktos obsluge jak podlaczyc dokladnie lusterka m3 z migaczami
bo nie wiem co jest grane ze przestaly dzialac awaryjne sprawdzalem kostke od awaryjnych i jest oki
Zrobiłeś sobie małą choineczkę, odepnij to i spróbuj to podpiąć pod przekaźnik tak chyba powinno być ale niestety nie jestem expertem w tym i mogę się mylić, najlepiej jak by ci ktoś pomógł co zna się na instalacji i wie co i jak podłączyć
drzazgol88
13-11-08, 20:24
Oki dzieki
flinstoonek
27-11-08, 22:34
a ja myslę że może poprostu poszedł ci bezpiecznik, miałem dokładni identyczny problem i nie wina tu złego podłonczenia. wstaw wiekszy bezpiecznik, ten który znajduje sie pod maską a nie w kabinie i powinno byc dobrze.
Też sprawdził bym bezpieczniki , i równiez spróbował pokombinować z jakimś innym podłączeniem jak to nie da rady .
Napewno się da .
P.S. jak nie da rady to istnieje najleprza metoda , załóż lusterka od HONDY CIVIC , napewno problem minie a i hanka na tym skożysta. Tylko nie mów że masz jeszcze znaczek " M-ki " na tylnej klapie :p
flinstoonek
28-11-08, 08:04
u mnie te lusterka sa podłonczone tak ze migacze pod boczne migacze w postojówki normalnie pod postojówki z przodu, zaraz za światłami, i od tamtad pociagniete są kable do kbiny zebym kiedy chciał wyłonczał i włonczał je. bardzo prosta sprawa, a bezpiecznik wywalało mi wiec załozyłem troche wiekszy i nie ma znych problemów jak narazie. Bezpiecznik ten znajduje sie pod maska zaraz koło akumulatora normalnie jest to 10A ja włozyłm 20A i jest ok.
a ja myśle zebyś wsadził z powrotem normalne lusterka , nie ma nic gorszego patrząc na honde z lusterkami m3 :(