Zobacz pełną wersję : kierownica DC2 w Vgen?
czy kierownica z integry DC2 podpasuje do Vgen?
podobno wieloklin jest ten sam... co jeszcze jest potrzebne?
jak z poduszka? czy kostki sa takie same? czy trzeba / da sie przerobic ja do Vgen?
Ktoś na forum miał taką założoną. Nie jestem pewnien czy to nie było niebieskie EK4 mocno poprzerabiane na JDM. Poszukaj.
wieloklin jest taki sam,
kostka powinna podejść, ale zdarzają się egzemplarze, w których nie podchodzi, nie wiem od czego to zależy
wieloklin jest taki sam,
kostka powinna podejść, ale zdarzają się egzemplarze, w których nie podchodzi, nie wiem od czego to zależy
Pytanie jaki jest jasiek. DC2 miał 2 jaśki sterowane komputerem. Ale np. delsol '95 z jednym jaśkiem ma cały kom czujnik i wszystko zintegrowane w samej poduszce która nie jest zamienna z taką sterowaną kompem. Nowsze delsole obd2 mają już kompa.
Z jeszcze innej strony: tak samo wyglądający jasiek w V gen ma inne kostki jak w 5d MA/MB (oba sterowane zewn kompem) więc są różne rodzaje. Co za tym idzie nie może do wszystkich pasować jasiek DC2.
kierownice z dc2 mial u siebie andmal w swom ek4
a czy on nie mial przypadkiem z ek9 ? wygladaja chyba identycznie (tzn te z czerwonym znaczkiem) a ciekawe jak jest z montazem i przede wszystkim z poducha ...