Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kierownica DC2 w Vgen?

nographix
11-11-08, 19:11
czy kierownica z integry DC2 podpasuje do Vgen?

podobno wieloklin jest ten sam... co jeszcze jest potrzebne?

jak z poduszka? czy kostki sa takie same? czy trzeba / da sie przerobic ja do Vgen?

Nowy Kubi
12-11-08, 14:35
Ktoś na forum miał taką założoną. Nie jestem pewnien czy to nie było niebieskie EK4 mocno poprzerabiane na JDM. Poszukaj.

Motyl
12-11-08, 15:35
wieloklin jest taki sam,
kostka powinna podejść, ale zdarzają się egzemplarze, w których nie podchodzi, nie wiem od czego to zależy

Nowy Kubi
13-11-08, 23:47
wieloklin jest taki sam,
kostka powinna podejść, ale zdarzają się egzemplarze, w których nie podchodzi, nie wiem od czego to zależy

Pytanie jaki jest jasiek. DC2 miał 2 jaśki sterowane komputerem. Ale np. delsol '95 z jednym jaśkiem ma cały kom czujnik i wszystko zintegrowane w samej poduszce która nie jest zamienna z taką sterowaną kompem. Nowsze delsole obd2 mają już kompa.

Z jeszcze innej strony: tak samo wyglądający jasiek w V gen ma inne kostki jak w 5d MA/MB (oba sterowane zewn kompem) więc są różne rodzaje. Co za tym idzie nie może do wszystkich pasować jasiek DC2.

TENCIO
14-11-08, 13:47
kierownice z dc2 mial u siebie andmal w swom ek4

ygor
14-11-08, 15:55
a czy on nie mial przypadkiem z ek9 ? wygladaja chyba identycznie (tzn te z czerwonym znaczkiem) a ciekawe jak jest z montazem i przede wszystkim z poducha ...