Zobacz pełną wersję : hybryda s9b czy strojenie i wczesniejsze zapięcie vteca?
czesc-jak w temacie czyli co daje leprzy efekt z posród tych dwóch modów.Dzięki
Weź Ty w końcu zacznij najpierw czytać, a potem dopiero zadawać pytania? Kolejny temat z gatunku powielanych.
Znajdź wartości przełożeń biegów z 1.8 vti a z 1.6 vti, zobacz, co Ci bardziej odpowiada.
Tym bardziej, że jeśli napiszę, że zestaw przełożeń 1,2,3 z mb6 + 4 z ek4 + 5 z LS, to też będzie to prawda. Ale dla innego setupu.
Piotrze zawsze przed tym jak pisze nowego posta dokładnie przekopuje forumi wierz mi tak było i tym razem lecz nic nie znalazłem w temacie ,,wczesniejsze załaczanie vteca,,Owszem był jeden temat w dziale 5D techniczne ale został przeniesiony bóg wie gdzie bo szukałem wszedzie i nie znalazłem.Ale ok zamknij temat ja sobie pogadam z chłopakami z JHM i wszystkiego sie dowiem-pozdro
Ot i wziął i się obraził... Ja nic nie zamykam, ty po prostu szukaj inaczej. Hybrydę ma np. adamos, miał też Cairo. Obniżonego VTEC ma w tej chwili Konrad. Zerknij do ich tematów, podpytuj ich. I zrozum, że nie podając swoich oczekiwań nie dowiesz się tego, czego chcesz.
Ej no bez jaj z tym obrazaniem:)Naprawde podlotkiem juz nie jestem zeby sie obrazac.Normalnie napisalem ze mozna zamknac bo znalazlem kontakt do jhm a tam sie z tym bawia-wiec wsio ok-pozdro (ale tutaj tez czekam na info jak ktos chce cos dodac)dzieki
Lepszy efekt da hybryda, bo przyspieszenie będzie efektywniejsze nawet przy niższych prędkościach obrotowych silnika.
Strojenie to bym zostawił na jak najpóźniejszy etap.
ok dzieki za info .A kto w okolicach krakowa robi dobre hybrydy i jaki to koszt?Wiem ze dobra skrzynka z B16 chodzi od 1500 do 2000 pln a ile za robote?JHM robi ale trza jechac do wawy,pewnie zostawic auto i wracac za pare dni...
temat do ogarnięcia w kilka godzin, wpadasz, czekasz i wracasz tego samego dnia do domu
Dokladnie tak. Albo wysylasz jak nie chce Ci sie jechac wtedy ochodza koszta zdejmowania i zakladania skrzyni ale dochodza koszta wysylki. Jak kto woli
ok podajcie cene robocizny-pozdro
Moze jeszcze popros zeby Ci ktos loda zrobil :cool: Podzwon, popisz i popytaj chlopaku.
Tomek o cenę prosiłem Marcina z JHM bo dorzucił tu swoje zdanie ale tez inne osoby bo ceny są różne i chciałem sie poprostu zorientować kto,za ile i gdzie robi .Natomiast Ty jeśli miałbyś coś ciekawego do dodania od siebie-to miło,ale jeśli nie to przecież nikt ci nie karze .Wiec stary jak masz pier..... takie głupoty to opanuj sie od jakichkolwiek komentarzy bo w takich sytuacjach milczenie jest złotem:)pozdro
Podzwon, popisz i popytaj chlopaku.
tak właśnie, od tego w końcu jest telefon i pw ;)
Tomek o cenę prosiłem Marcina z JHM bo dorzucił tu swoje zdanie ale tez inne osoby bo ceny są różne i chciałem sie poprostu zorientować kto,za ile i gdzie robi .Natomiast Ty jeśli miałbyś coś ciekawego do dodania od siebie-to miło,ale jeśli nie to przecież nikt ci nie karze .Wiec stary jak masz pier..... takie głupoty to opanuj sie od jakichkolwiek komentarzy bo w takich sytuacjach milczenie jest złotempozdro
:) tyle w temacie