Zobacz pełną wersję : POMOCY!!!!! obrotomierz?
holyyyy panowie ..mam pytanko gdzie moge dostac taka naklejke na szybke ...im hania z tym sedruszkiem ....dajcie jakis namiar aaa drogie pytanko jest takie ...hmmm....nie jestem zbyt kumaty z silnikiem ..kupilem obrotomierz bo mam hanie 1.3 75 KM a tam nie bylo ....jak go podlaczyc ...hmm..wiadomo plus i minus ..ale jeszce mam jeden zielony ze ma isc do cewki ...gdzie to sie znajduje i i jak mam ten przewod podpiac...hmm do czego? pomozcie .. czekam na odp:):):):):):):D
skolopendra
08-11-08, 17:25
strasznie chaotycznie to napisałeś może coś więcej o tym obrotomierzu .jakaś lina, foto? .
najczęściej + i - to do akumulatora :D
to chyba sie podlacza plug and play, wkladasz wtyczki i smiga - tak mi sie wydaje, a co do naklejek
http://www.passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=927&start=0&sid=42cbc8ddebe1ebdd878035b62be3bd15
dzieki kolego ...>) pozdrawiam ..trzym sie:)
to chyba sie podlacza plug and play, wkladasz wtyczki i smiga - tak mi sie wydaje, a
Sebush, ale to co napisałeś dotyczy oryginalnych zegarów z Civica, a jak dobrze zrozumiałem, autor tematu kupił zewnętrzny obrotomierz.
Cewka znajduje się w aparacie zapłonowym. Poszukaj w manualu,do którego przewodu z aparatu się wpiąć.
A najlepiej kup całe zegary z obrotomierzem, żadnej rzeźby, i jak pisał kolega wyżej plug & play.