Zobacz pełną wersję : Tylna kanapa 6 gen. vs. 5 gen.
Czy tylna kanapa w 6 gen. Vti jest podobnie zbdowana co w Vti 5 gen. znaczy czy siedzisko jest tez tak wyprofilowane i czy jest przedzielone na stałe podłokietnikiem?, jeżeli nie to czy można przełożyć tą z 5 gen do 6 gen bezboleśnie? a jeżeli nie to może ktoś przerabiał już taki temat i wie co i gdzie przyciąc aby dopasować?
raczej generacjami przekladac jest ciezko tylna kanape, fotele sobie mozesz, ale wymiar z tylu napewno nie bedzie identyczny, a uzyskany efekt mizerny.
Czy tylna kanapa w 6 gen. Vti jest podobnie zbdowana co w Vti 5 gen. znaczy czy siedzisko jest tez tak wyprofilowane i czy jest przedzielone na stałe podłokietnikiem?,
nie jest
czy można przełożyć tą z 5 gen do 6 gen bezboleśnie?
mozna, ale czy bezbolesnie to nie wiem
Generalnie duzo takich przekladek robi sie za oceanem, montuja tylna kanape od itr, czy ctr i to jest lajcik
Respekta to jest zamonotwac deche z itr
Musial bys poszukac na honda-tech.com tam o tym pełno
wywal kanape, wstaw dwa fotele przednie, podklokietnik od VTi i bedzie gitara ;)
Kurcze ostatnio ktoś był 5 gen VTi sedanem, na spocie i bardzo mi sei spodobała ta kanapa, cos trzeba bedzie wykombinować....
Martin zaczekaj do jutra :D
Bede sprawdzal czy podejdzie do mojej coupe :smile:
Kanapa z CTR podchodzi 8)
no kanapa w 6g VTI ne jest dzielna na 100% :D
no kanapa w 6g VTI ne jest dzielna na 100%
ty mowisz o 3d a my o sedanie :lol:
siedzenia we wszystkich 3d to był shit - najlepsze mial VTi sedan 5gen bo sedana 6gen nie widzialem :wink:
no kanapa w 6g VTI ne jest dzielna na 100%
ty mowisz o 3d a my o sedanie :lol:
siedzenia we wszystkich 3d to był shit - najlepsze mial VTi sedan 5gen bo sedana 6gen nie widzialem :wink:
oj sorki po tych browarach nie potrafie czytac tekstu ze zrozumieniem :D
a ty sie znowu czepiasz :evil: bo nie pisało że w sedanie!!!
Martin zaczekaj do jutra :D
Bede sprawdzal czy podejdzie do mojej coupe :smile:
Kanapa z CTR podchodzi 8)
czekam na wtczerpującą relację:)
kilka ulic ode mnie parkuje czasem 6g vti w sedanie - zerkne mu na tylna kanape i powiem co i jak.
ok Pati bedę wdzieczny.....
trudna sprawa - facet ma tak czarne szyby ze nic nie widac :) ale wygląda na normalną.
6g w sedanie ma normalna kanape!!