Zobacz pełną wersję : jak zdjać tylne lampy Vgen.
Lampy doszly a teraz psikus ze starymi jak je wyjac te co sa w klape luzik zdjelem ale te co sa w karoseri jzu problem;/
PS.na moje oko trzeba poodkrecac cale te plastikowe boki;/
w bagazniku masz plasikowa zaslepka na lempe, zdejmujesz ją, odginasz troszke tem filc czy jakos tak, odkrecasz 4 srubki i wyjmujesz... nie wiem jak mozna nie dojsc do tego..
Ty no jak bym niewiedzial ze tzzeba to zdjac;/;/ no niewiem jaki Ty tam filc widzisz jak tams am plastik...;/
i sie odkręca tam 4 nakrętki.
no te boczki plastikowe to albo ściągasz ( masa roboty ) albo odginasz i też dasz radę , odginasz wkładasz łape , odkręcasz 4 nakrętki i zrobione :)
no i najważniejsze: jeszcze wypnij wtyczki!
no i najważniejsze: jeszcze wypnij wtyczki!
no niegadaj:confused::eek:
prosze ,ak macie pisac takie kwasy to lepiej wgl niepiszcie;/ chodiz mi o 2 osoby z tego tematu;/
no raczej bede musial zdjac te 2 boczki bo inaczej nieda rady tam sie odostac:(
odrobina zdolności manualnych i da radę , odginasz plastik i wsadzasz tam rękę, nie rozumiem w czym taki problem . ja przerabiałem ten temat z 2 tygodnie temu to wymiana lamp zajęła mi ok godziny
skoro taki madry jestes to po co ten temat zakładasz?? w coupe jest taki jakby filc:P
popraw temat, bo jest bardzo po "polskiemu" napisany
popraw temat, bo jest bardzo po "polskiemu" napisany
wiem wiem zasyzbko psialem potem zmienilem ale na glownym jzu sie neizmienilo:P:P
Ja te boczki sobie zdjełem. Mogłem przy okazji wygłuszyć tylne nadkola i bez problemu spasowałem nowe lampy.