PDA

Zobacz pełną wersję : Deska rozdzielcza w 6gen demontaż + malowanie

michauu90
03-11-08, 22:02
Witam! Zabrałem sie za male przeróbki wnętrza w Hance i mam do was pare pytań powiedzcie mi jak mam wymontowac te krqatki itp.(na zdjeciu) do malowania?? deska jest wyjęta z auta, tyle ze nie wiem jak to wydłubac..:) te częsci bede malowal na czrna perłe jesli macie jakos fajnie zrobione wnetrza to tez pokazcie moze sie czyms zainspiruje:)

Zdjecie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56566b2f285850c1.html

z gory dzieki

Xploid
03-11-08, 22:12
odpusć proszę takie malowanie.... :/

michauu90
03-11-08, 22:52
ale niby dalczego?? przeciez to nie jest zaden wiesniacki niebieski czy cos, poprstu org. lakier zamienie na głęboką czerń,

KERMIT!!!
03-11-08, 23:00
najlepiej bylo by je wypchna od srodka popatrz gdzie sa jakies zatrzaski pokombinuj troche tylko nic na sile bo cos sie moze popsuc

grimripper
04-11-08, 01:23
Wyjdzie Ci tandetnie wyglądające wnętrze, odpuść sobie lepiej bo później będziesz bardzo żałował takich zabiegów.

Ps. Jeżeli jednak się zdecydujesz to wiem że środkową konsolę wykręca się zaczynając od odkręcenia plastiku (dołu deski) pod kolumną kierownicy i schowka oraz górnej części środkowej (tej gdzie jest popielniczka i zapalniczka).

Pozdrawiam.

wydma8
04-11-08, 13:30
Witam, nie chce zakladac nowego tematu wiec podepne sie pod ten.

Lada dzien zamierzac sciagnac slupki w mojej civic 6gen hb aby ladnie wkomponowac w nie glosniki wysokotonowe, problem w tym ze slupki w hb 6gen sa dlugie i wchodza w plastiki ktore sa z tylu auta, prosze o rade jak zabrac sie za przednie slupki aby je sciagnac bez uszkodzenia...

Z gory dzieki i pozdrawiam

michauu90
04-11-08, 14:54
no w sumie zaczynam rezygnowac z malowania ale z powodu czasu...:)co do slupkow to one sie konczą nad drzwiami tam gdzie "wchodzą" w plastik z tyłu wystarczy je dobrze podważyć i po sprawie:)

prestoneg3
25-07-13, 22:26
odgrzeje trochę ...
czy w 6gen qp 97r nie było górnej środkowej kratki nawiewu na przednią szybę ? czy może mam jakąś podmienioną deskę ?

xandu
27-07-13, 23:29
odgrzeje trochę ...
czy w 6gen qp 97r nie było górnej środkowej kratki nawiewu na przednią szybę ? czy może mam jakąś podmienioną deskę ?

ja np nie mam (ej8)

CyCu312
01-08-13, 00:47
Bodajże coupety na anglie wychodziły z tym nawiewem pod szyba i listwami na zderzakach :)

łosiek
04-08-13, 13:44
odgrzeje trochę ...
w EJ6 z Kanady też nie miałem.jeśli taką masz to na 99% nie była zmieniana