Zobacz pełną wersję : pytanie o gałki
Miał ktoś może styczność z tymi gałkami? Jaka jakość, można brać czy olać?
http://moto.allegro.pl/item463326914_galka_honda_type_r_vti_ciemny_chrom. html
Mam dość fabrycznej, albo się przyzwyczaiłem do oryginalnej w Vgen albo po prostu ta w VIIgen jest za wielka i totalnie c#ujowa.
Miał ktoś może styczność z tymi gałkami? Jaka jakość, można brać czy olać?
http://moto.allegro.pl/item463326914_galka_honda_type_r_vti_ciemny_chrom. html
Mam dość fabrycznej, albo się przyzwyczaiłem do oryginalnej w Vgen albo po prostu ta w VIIgen jest za wielka i totalnie c#ujowa.
Polecam taką gałeczkę, mam podobną. Jest ładna, wygodna w trzymaniu a jednocześnie sie dobrze prezentuje :)
Sreberek nie miałem. Swego czasyu ściągałem hurtowo malowane w czarną perłę. Tak jak pisał przedmówca są wygodne. czarne się nie wycierały.
Jedyna wada to zimą trzeba się było przyzwyczaić, bo wiadomo lodowata była.
Trudno, trzeba się będzie przyzwyczaić :) Thx za podpowiedzi.
Sreberek nie miałem. Swego czasyu ściągałem hurtowo malowane w czarną perłę. Tak jak pisał przedmówca są wygodne. czarne się nie wycierały.
....a latem gorąca... Ale warto :)
PODOBNĄ znaczy INNĄ. jak wiadomo chodzi o detale. nie mowie ze jest zla bo fajna:)
swego czasu widzialem fajna galeczke, byla toczona czyli zaden lakier z niej nie zejdzie, kosztowala ok 70zl
nie polecam
za mała
odochodzi z nich "chrom" (bynajmniej mi odchodził ale jeździłem w obrączce :D )
nie polecam
za mała
odochodzi z nich "chrom" (bynajmniej mi odchodził ale jeździłem w obrączce :D )
mnie nie odchodzi, jednak jest podatna na zarysowania
No to jak chrom odchodzi to lipa, też jeżdżę w obrączce :/. Najwyżej skończy się na tej czarnej, wygląda na malowaną proszkowo to tak łatwo się nie obedrze. Zieloo007 możesz przy okazji złapać jakieś wymiary tej gałki?
wygląda prawie jak mój skunk2 - moja się nie rysuje, nie ździera bo jest toczona (obrączka jest grana) ale już jest cholernie zimna :)
Mam gałkę od tego gościa z allegro. Przyjemnie się nią operuje. Dla mnie wcale nie jest za mała. Mankamentem jest to, że z rana jest zimna. Zarysowań od obrączki raczej nie zaobserwowałem. Uważam, że w tej cenie to całkiem przyzwoity zakup.
właśnie wczoraj zamontowałem tą gałkę u siebie i prezentuje się rewelacyjnie, tyle że ja zakupiłem czarną. Jak pisali przedmówcy z rana jest zimna, ale i tak jestem zadowolony. Ciekawe jak będzie z trwałością, ale wygląda solidnie i jest ciężka.
Jak pisali przedmówcy z rana jest zimna, ale i tak jestem zadowolony. Ciekawe jak będzie z trwałością, ale wygląda solidnie i jest ciężka.
przecież jest z alu to jaka ma być?
Ja tez posiadam taka galeczke i nie mozna narzekac, czarna ladna, wygodna za to cene mozna brac :)