Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytanie o gałki

cvc d15
31-10-08, 16:16
Miał ktoś może styczność z tymi gałkami? Jaka jakość, można brać czy olać?

http://moto.allegro.pl/item463326914_galka_honda_type_r_vti_ciemny_chrom. html

Mam dość fabrycznej, albo się przyzwyczaiłem do oryginalnej w Vgen albo po prostu ta w VIIgen jest za wielka i totalnie c#ujowa.

zieloo007
31-10-08, 22:16
Miał ktoś może styczność z tymi gałkami? Jaka jakość, można brać czy olać?

http://moto.allegro.pl/item463326914_galka_honda_type_r_vti_ciemny_chrom. html

Mam dość fabrycznej, albo się przyzwyczaiłem do oryginalnej w Vgen albo po prostu ta w VIIgen jest za wielka i totalnie c#ujowa.

Polecam taką gałeczkę, mam podobną. Jest ładna, wygodna w trzymaniu a jednocześnie sie dobrze prezentuje :)

kfas666
01-11-08, 00:08
Sreberek nie miałem. Swego czasyu ściągałem hurtowo malowane w czarną perłę. Tak jak pisał przedmówca są wygodne. czarne się nie wycierały.
Jedyna wada to zimą trzeba się było przyzwyczaić, bo wiadomo lodowata była.

cvc d15
01-11-08, 08:18

Trudno, trzeba się będzie przyzwyczaić :) Thx za podpowiedzi.

zieloo007
02-11-08, 01:02
Sreberek nie miałem. Swego czasyu ściągałem hurtowo malowane w czarną perłę. Tak jak pisał przedmówca są wygodne. czarne się nie wycierały.

....a latem gorąca... Ale warto :)

malykciuk
02-11-08, 11:09
PODOBNĄ znaczy INNĄ. jak wiadomo chodzi o detale. nie mowie ze jest zla bo fajna:)
swego czasu widzialem fajna galeczke, byla toczona czyli zaden lakier z niej nie zejdzie, kosztowala ok 70zl

sublove
02-11-08, 17:17
nie polecam
za mała
odochodzi z nich "chrom" (bynajmniej mi odchodził ale jeździłem w obrączce :D )

zieloo007
02-11-08, 23:20
nie polecam
za mała
odochodzi z nich "chrom" (bynajmniej mi odchodził ale jeździłem w obrączce :D )

mnie nie odchodzi, jednak jest podatna na zarysowania

cvc d15
03-11-08, 22:03
No to jak chrom odchodzi to lipa, też jeżdżę w obrączce :/. Najwyżej skończy się na tej czarnej, wygląda na malowaną proszkowo to tak łatwo się nie obedrze. Zieloo007 możesz przy okazji złapać jakieś wymiary tej gałki?

SoZa
10-11-08, 18:14
wygląda prawie jak mój skunk2 - moja się nie rysuje, nie ździera bo jest toczona (obrączka jest grana) ale już jest cholernie zimna :)

yautja
10-11-08, 18:29
Mam gałkę od tego gościa z allegro. Przyjemnie się nią operuje. Dla mnie wcale nie jest za mała. Mankamentem jest to, że z rana jest zimna. Zarysowań od obrączki raczej nie zaobserwowałem. Uważam, że w tej cenie to całkiem przyzwoity zakup.

goldi1978
10-11-08, 22:14
właśnie wczoraj zamontowałem tą gałkę u siebie i prezentuje się rewelacyjnie, tyle że ja zakupiłem czarną. Jak pisali przedmówcy z rana jest zimna, ale i tak jestem zadowolony. Ciekawe jak będzie z trwałością, ale wygląda solidnie i jest ciężka.

bartiH22A
11-11-08, 11:38
Jak pisali przedmówcy z rana jest zimna, ale i tak jestem zadowolony. Ciekawe jak będzie z trwałością, ale wygląda solidnie i jest ciężka.
przecież jest z alu to jaka ma być?

Mobilek
11-11-08, 16:17
Ja tez posiadam taka galeczke i nie mozna narzekac, czarna ladna, wygodna za to cene mozna brac :)