Zobacz pełną wersję : tapicerka/obicie bagaznika
witam
poszukuje schematu jak sciagnac tapicerke/obicie od baganika w hondzie 6gen hb rok 97
chcialbym niejwiecej wiedziec gdzie sa wszystkie sruby i te male zatrzaski co sie lubia urywac:]
jaky tez ktos mial schemat gdzie zderzak podkrecic( przod i tyl) bo lekko opadl ( 3-4 mm ale widac) poprzedni wlasciciel dojechal chyba do kraweznika przednim a tylnik do slupka
pozdrawiam
w manualu masz wszystko ładnie rozrysowane (str. 20-60) ale i bez tego nie powinno być problemu.
Oparcia tylenych siedzeń też trzeba wyciągnąć zeby mieć dojście do boczków. Dywanik jest w jednej części z obiciem oparć przymocowany na klipsach i raczej nie da sie tu nic połamać.
mam chyba innego manuala, na stro 1107 znalazlem cokolwiek informacji i moze uda sie mi cos zdzialac, dzieki i pozdro
Oparcia tylenych siedzeń też trzeba wyciągnąć zeby mieć dojście do boczków. Dywanik jest w jednej części z obiciem oparć przymocowany na klipsach i raczej nie da sie tu nic połamać.
do ktorego z moich pytan jest ta odpowiedz, bo cos ciezko dzis z mysleniem:P i nie pasuje mi to ani do zderzaka ani do klapy:P
szymon1777
31-10-08, 09:54
napisze ktoś co odkręcić po kolei aby zdemontować boczek tylni w hb?
czy pierw kanape? ale jak ją wyjąć?
mam chyba innego manuala, na stro 1107 znalazlem cokolwiek informacji i moze uda sie mi cos zdzialac, dzieki i pozdro
Ja mam tego po angielsku Civic 96-00
do ktorego z moich pytan jest ta odpowiedz, bo cos ciezko dzis z mysleniem:P i nie pasuje mi to ani do zderzaka ani do klapy:P
Ani do zderzaka ani do klapy. Pytales chyba o obicie/tapicerke bagaznika :)
napisze ktoś co odkręcić po kolei aby zdemontować boczek tylni w hb?
czy pierw kanape? ale jak ją wyjąć?
Musisz wyjac oparcia tylnych siedzien:
1. Zdjac tapicerke oparc przymocowana na klipsach
2.Odkrecic zawiasy od oparc (3 szt.)
3. Wyjac oparcia a kanape odchylasz do tylu
Nie jest to tak latwo opisac ale trudne to to wcale nie jest.
hmm chodzilo mi o obicie klapy od bagaznika, troche zle to ujalem, chce zdjac tapicerke tego co sie podnosi do gory:P
zeby miec dostep do blachy bo troche musze wyklepac
Nie ściagałem tego jeszcze ale to obicie musi byc na klipsach.Dwa są przy zamku reszta pewnie na całym obwodzie. Podważ deliktnie srubokretem i powinno zejść.