Zobacz pełn± wersję : grill
witam,
czy żeby np wymienić grill przedni w EJ6 należy zdj±ć również przedni błotnik?
brat dał rade bez . . ale nie miał klimy . . ja mam klime tez dałem rade ale było troche ***** . .
no zderzak ;p xD ja mam klime tak dla info.. da rade bez zdemowania?
Ja też mam klimę i dało rady, ale straszna gimnastyka. Najlepiej i najszybciej będzie jak opu¶cisz zderzak, bez całkowitego ¶ci±gania ( kilka wkrętów plastikowych u góry, i po jednym wkręcie w nadkolach)- zderzaczek ładnie się opuszcza, i grila masz jak na dłoni:).
kto¶ ma może do sprzedania grill jaki¶ fajny? a najlepiej zielony??
ok, dzięki tak na marginesie...ładnie to tak wjezdzać diabelsk± Honda na anielsk± przychodnię lekarsk±?
ładniejsze foty wychodz± na wale nad wisł± albo na żeraniu za giełd±
ten parking chyba nie ma wiele wspolnego z t± przychodni±, z reszt± dziwne bo tam nikt prawie nie parkuje... :confused:
btw nie wiem czy pamiętasz parę lat temu piaskarnię przy wi¶le, tam to było miejsce do fotek... miażdżyło wszystkie inne.
no wiem wiem. a ty jestes gdzies z nowodworów? nigdy cie nie widzialem jeszcze. ja jestem z okolic skody auto wimar. ul. pomorska kojarzysz?
tak, z okolic przystanku przy Stefanika :)
Pomorsk± kojarzę, koło modlińskiej tam w okolicach jest chyba taki warsztat Autoklas czy co¶.
no no auto klas moj ziomek prowadzi to