Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : swap d16z6 - pytanie o wiazke

Infi
16-10-08, 15:25
prosze o pomoc gdyz bede teraz swapowac d13->d16 i mam problem z wiazka (tzn jej nie mam:) i chcialbym wiedziec czy moze byc wiazka od d16z6 ktory jezdzil w autoamcie?(czy pasuje idealnie czy trzeba cos przerabiac) i ewentualnie co jest innego w wiazce z anglika (tutaj akurat wiazka z manuala ale anglik)

NFS
17-10-08, 09:51
wiazka z automatu odpada. roznice miedzy euro a ang? wtyczki sa po innych stronach budy, hehe jak chcesz namiar na kogos kto ma w miare tanio kompletne wiazki to pw.

jogal
17-10-08, 15:51
wiazka z automatu odpada. roznice miedzy euro a ang? wtyczki sa po innych stronach budy, hehe jak chcesz namiar na kogos kto ma w miare tanio kompletne wiazki to pw.

wiązka z automatu może być, ja mam u siebie niedość, że z automatu to jeszcze z anglika... Z wiazką z automatu to jest tylko taki problem, że jak nie zmostkujesz dwóch kabli to nie będzie Ci działał rozrusznik, dodatkowo żeby działały Ci światła cofania też trzeba się trochę pobawić w przedłużenie jednego kabelka... I tak jak napisał kolega wyżej, kostki są nie po tych stronach (wiązka z anglika) i trzeba je pozamieniać co wiąże się z przedłużaniem niektórych kabli..