Zobacz pełną wersję : Sklep wart polecenia i niedrogi zarazem
Interesujme mnie namiar na sklep ze sportowymi wkładami powietrza albo (oraz) tym podobnymi rzeczami do lekkiego tuningu.
Raczej nie wysyłkowy ale jesli godny polecenia to poproszę...
najdalej w okolicach Wa-wy
dzięki
Civic 5drzwi MA8 90KM
Interesujme mnie namiar na sklep ze sportowymi wkładami powietrza albo (oraz) tym podobnymi rzeczami do lekkiego tuningu.
Raczej nie wysyłkowy ale jesli godny polecenia to poproszę...
najdalej w okolicach Wa-wy
dzięki
Jak potrzebujesz wkladke K&N do Civica to zapraszam na gielde ! Chyba ze masz wersje 5D...
Duzo sklepow znajdziesz na www.google.pl - jak je znajdziesz to pytasz o ceny i wybierasz najlepszy...
Zamknac ten temat
Duzo sklepow znajdziesz na www.google.pl - jak je znajdziesz to pytasz o ceny i wybierasz najlepszy...
Zamknac ten temat
CHODZIŁO MI RACZEJ O OPINIĘ CZY KTOŚ BYŁ ZADOWOLONY Z TOWARU ZAKUPIONEGO W DANYM SKLEPIE
bo wyszukać sklep każdy potrafi ale chodzi tez o to czy podróby nie kupię.
Pozdro
CHODZIŁO MI RACZEJ O OPINIĘ CZY KTOŚ BYŁ ZADOWOLONY Z TOWARU ZAKUPIONEGO W DANYM SKLEPIE
Taki sam towar jak w innych sklepach. K&N nie rozni sie od siebie czy to oferowany w Tomsonie czy Fosabie. To nie warsztat ze bedziesz zadowolony z uslugi badz nie, to sklep, kupujesz wracasz do domu i montujesz
???? Prosze cie. To nie adimasy na stadionie. Sprawdzasz na stronach producenta towaru kod do swojego modelu (w 85-90% juz teraz sa katalogi na www), idziesz do sklepu i prosisz ten towar... Wiecej zaradnosci, a przy okazji czytac regulamin, 2 posty pod rzad sa zabronione
Taki sam towar jak w innych sklepach. K&N nie rozni sie od siebie czy to oferowany w Tomsonie czy Fosabie. To nie warsztat ze bedziesz zadowolony z uslugi badz nie, to sklep, kupujesz wracasz do domu i montujesz
???? Prosze cie. To nie adimasy na stadionie. Sprawdzasz na stronach producenta towaru kod do swojego modelu (w 85-90% juz teraz sa katalogi na www), idziesz do sklepu i prosisz ten towar... Wiecej zaradnosci, a przy okazji czytac regulamin, 2 posty pod rzad sa zabronione
DZIĘKI ZA KONSTRUKTYWNE UWAGI ;)
a jeśli chopdzi o stadion to odpowiem w ten sposób - olej Mobil 1 zakupiony w dwóch różnych miejscach z tego samego wypustu przed zmianą barwy przez prducenta...miał inny kolor więc...
Mi sie jeszcze nie zdazylo zeby 2 puszki tego samego oleju mialy inna zawartosc, sa ludzie ktorzy leja z beczki to wtedy faktycznie nie wiadomo co sie leje.
Polecam np. Tomsona, sklep na www.tuning.pl, fosab, Fun Design. Wybor nalezy do ciebie bo i tak kupisz to samo a roznica w cenach prawie zadna
i takiej odpowiedzi było mi trzeba :)
thnx