PDA

Zobacz pełną wersję : Brewki na lampy przednie 5 GEN

krz_em
15-10-08, 13:57
Witam Szanowni forumowicze... :)
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic V gen 3D RED ... czytam wasze forum i tak zastanawiam się co sądzicie o brewkach na przednie lampy ?
Najbardziej podobają mi się endżelajsy ;) ale 500 zł to troszki dużo :)...
Zainwestuję w tylne jakieś ładne...
TYlko powiedzcie co o tym sądzicie :
http://moto.allegro.pl/item446811131_brewki_honda_civic_92_96r_tuning_mai ster.html#gallery

Pozdrawiam serdecznie i czekam na infO

chester-lp
15-10-08, 14:35
krz_em, chłopie poczytaj troche forum to będziesz wiedział co ziomy sądzą o brewkach :D Tak jak ja i każdy szanujący się obywatel ckpl powie Ci, że jak chcesz zakładać brewki to kup se BeeMke albo Kalibre i załóż na te 'bolidyMW'... bo wielka szkoda tym gównem szpecić Hanke :p

majdan
15-10-08, 15:05
krz_em a powiedz, po co chcesz zakładać te brewki? Ani to ładne, ani funkcjonalne.

krz_em
15-10-08, 17:49
No tak poprostu że może jest to namiastka bad looka ;-)
Ale utwierdziliście mnie w przekonaniu iż nie jest to najlepszy pomysl ;-)
Dziękuję Panowie ;-)

Trzeba Szanować nasze Hanie ;-) !!!!

Free
15-10-08, 18:15
Jak nie masz na angele to odłóż trochę kasy i zaczekaj.... ja tam zdecydowałem, że polecę w JDM :) Angele są zbyt... popularne, tak to ujme :P

szpaq0
15-10-08, 19:09
kupuj brewki są *****iaszcze :D

Jarek104
15-10-08, 19:16
brewki są mega hiper super wypasione. Szukam takich od dwóch lat do pomarańczy.. Chłopie, nie krzywdź Hondy, nie rób z niej kolejnej kupy plastiku...

w angele też bym sie nie bawił.. jakies cleary jak już

przepity
15-10-08, 21:50
ja mam jeszcze gdzies brewki powalajace sie, wiec jak chcesz koniecznie zakladac to moge okazyjnie sprzedac , nawet chyba gdzies jakies certyfikaty na nie mam :D

zieloo007
16-10-08, 21:11
Brewkom Mówimy Stanowczo Nie Nie Nie !!!!

Włóczykij
17-10-08, 11:51
Jak masz czerwoną Hankę to kup jej JDMowe clear black na przód. Żadnych brewek! Nie wystarczą Ci te nad oczami? ;)

ELMO666
17-10-08, 18:40
ja bym zakladal... panny na ulicy beda sobie karki lamaly od ogladania sie za autem... TE pasuja idealnie !! => http://www.allegro.pl/item458638827_bad_look_brewki_brewka_opel_calibra. html

civic lsi dubi
17-10-08, 21:57
zakladaj brewki i z tyłu naklej Mpower nie wazne ze to od BiEmDabliu wazne ze robi podobną reakcje:P

a na powage---kup np clear i jakieś fajne amberki i bedzie git,nie zaciemniaj oczu hance tym pazdziochem
pozdro

zabas
17-10-08, 22:41
wystarczajaco seryjne lampki sa slabe po co ograniczac je jescze ?:D

krz_em
17-10-08, 23:13
Dobra Panowie... zrozumiałem wasz przekaz :P Chciałem się tylko upewnić nie sądziłem że potraktujecie to aż tak serio ;P
Widziałem Blac Clear'y są chyba tylko jedne na allegro. trwa aukcja i to bez kierunków :> a czy ja wiem czy te kierunki pomarańćzowe by pasowały :>

Ps. Co polecacie na pupcię Hani :>? w sensie zwykłe 2 kolorowe Red & White czy np musnąć całe kaloszki na red ;> ... jest tyle opcji ;]

drypaul
20-10-08, 10:54
Na tył polecam red/white, ale nie te cleary z allegro, tylko zwykłe lampy USDM z białym kierunkiem.
Mam takie u siebie i fajnie to wygląda.