Zobacz pełną wersję : emblematy ?????
witam :)
zapytanie moje jest takie...w jaki sposob przymocowane sa emblematy w Civie 6gen z tylu na klapie ?..na klej czy moze bolce ?
dzieki za odpowiedz pozdrooooooooo
Kostek_Junior
15-10-08, 17:49
w coupe VI gen emblematy są przymocowane na klej, natomiast znaczek H na dwa bolce
w sedan VI gen emblematy są na *****iaszczo mocny klej :D
spokojnie podważaj i stopniowo odklejaj.
plastikowa szpachla się przyda albo coś w podobie. Ja poważałem starą tarczą od obrotomierza :D
W HB tez klej + logo H na dwoch bolcach. Kolega zdjal napis "Honda" i zaraz nakleil z powrotem bo odpadl razem z bezbarwnym. Byc moze trzeba go najpierw podgrzac opalarka aby stary klej puscił ?
mi w 10 letnim aucie lakier się trzymał podczas odklejania więc to chyba loteria...
podgrzac podgrzac... nawet nie opalarka ja to robilem suszarka i zaczal puszczac ale troche czasu to zajelo
W HB tez klej + logo H na dwoch bolcach. Kolega zdjal napis "Honda" i zaraz nakleil z powrotem bo odpadl razem z bezbarwnym. Byc moze trzeba go najpierw podgrzac opalarka aby stary klej puscił ?
Z nagrzewnicą to bym ostrożnie się obchodził... Lepiej użyć suszarki, nie rozgrzewa się tak bardzo a zadanie dobrze spełnia.