rallykage_
12-10-08, 20:42
Witam , mój problem polega na tym że posiadam nadwozie w wersji kanadyjskiej z silnikiem d15b8 który zeswapowałem na d16z6.. przyszedł czas na poprawę zawieszenia (amorki i spręzyny juz mam) a konkretnie stabilizatory. Ponieważ wersja kan jest goła pod względem stabilizatorów to chciałbym je właśnie tam dołożyć bo buda kładzie się niemiłosiernie na zakrętach na seryjnym zawiasie. Obecnie posiadam na przód stabilizator z modelu EH9 sedan i z tego co się rozejrzałem w temacie po wymianie wachaczy przednich u mnie na te z EH9 wszystko powinno elegancko pasować. Co do tyłu mój plan zakłada zamontowanie stabilizatora z modelu VTi z jajka 5 gen. czy ktoś z forumowiczów posiadaczy VTi mógłby wrzucić tutaj pare fotek tylnego zawieszenia z zamontowanym stabilizatorem ? Poza tym czy ktoś się może orientuje czy będzie on pasował do wachaczy z modelu EH9 które także mam zamiar przeszczepić ..
Być może są na forum posiadacze kanadyjskich jajek V gen i przerabiali już podobne tematy ?? Proszę o sugestie i fotki
Być może są na forum posiadacze kanadyjskich jajek V gen i przerabiali już podobne tematy ?? Proszę o sugestie i fotki