Zobacz pełną wersję : dokladka tylna type r
czy dokladka pod zderzak tylny z type-r sprzed liftu podejdzie do 5d sprzed liftu? moze ktos cos takiego przymierzal na zywo, bo ja nie mialem mozliwosci? tak wizualnie to powinna...
http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/451/14/68/451146876
lukas-comp
10-10-08, 17:51
Dokladki sa jednakowe dla 3D/5D i nie ma podzialu - przynajmniej tak mowili w serwisie ;)
ok, dzieki, chociaz ja nie ufam aso:] wg nich lampy przednie z typer nie pasuja...
lukas-comp
11-10-08, 02:56
moze im chodzilo o tego najnowszego ? :P
jak chcesz kupic dokladke to ja bym sie zastanowil nad Mugenem z UK :)
mam juz przod z typer, wiec chce zeby bylo konsekwentnie z tylu tez:) a tak przy okazji, wiecie moze skad wziac logo HFP (honda factory performance) w krzywych? tzn do corela czy tam ps-a. na brandsoftheworld nie mogles znalezc
Wiecie moze z czego dokladnie sa orginalne dokladki do Type r
mam okazje kupic komplet z tym ze jedna jest uszkodzona i trzeba by ja bylo naprawic. Bylem dzisiaj u speca co sie tym zajmuje i mowi ze jesli sa z abs to nie ma problemu z naprawa,ale jesli sa z "pur" (czy cos podobnego)to niestety nie. Niestety nazwa "pur" mi nic nie mowi nawet nie wiem czy to moze jest podobne wizualnie do abs, a nie chcial bym sie na mine wpakowac.Takze jesli ktos wie, albo ma nie zlozona i widac od spodu znaczek abs to bylbym wdzieczny za info.