Zobacz pełną wersję : Nie wyłączająca się klima w civic 8 sedan
Witam kupiłem nie dawno civica i niestety mam problem z klima która nie wyłącza się. Najpierw nie działała w ogóle a po przeczyszczeniu styków na kostce od czujnika ciśnienia działa bez przerwy. Po sprawdzałem czy ktoś wcześniej nie zrobił jakiegoś mostku usiłując ją odpalić ale niestety nic nie znalazłem i skończyły mi się pomysły co może być przyczyną
Sprawdź luz na sprzegiełku sprężarki klimy.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Sprężarka się wyłączy jak wyjmę przekaznik tu raczej wszystko działa poprawnie ale sprawdzę tylko nie bardzo rozumiem czemu przez to miała by się nie wyłączać
Po pierwsze się przywitaj w odpowiednim dziale, po drugie przeczytaj regulamin, po trzecie uzupełnij dane jaki masz samochód, po czwarte użyj wyszukiwarki. Potem proś o pomoc.
Podmień przekaźnik. W HB taki sam jest w skrzynce bezpieczników pod kierownicą. Nie wiem jak w sedanie.
Ewentualnie nowy kosztuje zamiennik kilkanaście złotych jeśli to ten sam co w HB.
Dzięki. Ale już podmieniłem i nic wyczytałem gdzieś że jakiś rezystor w panelu sterowania nawiewem zamówiłem panel będzie we wtorek i zobaczymy dzięki pozdrawiam
Dzięki. Ale już podmieniłem i nic wyczytałem gdzieś że jakiś rezystor w panelu sterowania nawiewem zamówiłem panel będzie we wtorek i zobaczymy dzięki pozdrawiamHey. Udało ci się naprawić?
Wysłane z mojego WAS-LX1A przy użyciu Tapatalka