Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Różnice z tyłu między wersją 3D a 5D

Paco
10-12-19, 17:54
Czy są w 8 gen jakieś róźnice między 3D, a 5D niepozwalające zamontować fotelika w tym drugim, a pozwalające zamontować fotelik w 3D?
Chodzi o to, że na liście https://media.concord.es/archivos2017/archivos/documentos/171114_cfl_reverso_internet.pdf jest 3D, a 5D nie ma i z czego to może wynikać?

gebel
10-12-19, 21:20
Napisałbym do producenta fotelików, to może być błąd w zestawieniu - jest 3d FN i 3d type-r a type-r to FN przecież.
W 5D masz więcej miejsca, jest dłuższe, nie wiem czy kanapa nie jest szerszą nawet.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

filipfm
11-12-19, 18:42
Napisałbym do producenta fotelików, to może być błąd w zestawieniu - jest 3d FN i 3d type-r a type-r to FN przecież.

ale ma nieco inne fotele, mniej pasów. itp.

W 5D masz więcej miejsca, jest dłuższe, nie wiem czy kanapa nie jest szerszą nawet.

To sie chyba rozpędziłeś :) gdzie 5D jest dłuższe? :) może nawyki z poprzednich generacji sie ciągną :) płyta jest ta sama, a roznica katalogowa długości wynika z wyprofilowania dokładek zderzaków - i to FN jest dłuższy od FK.
Kanapa moze byc ciut szersza. wydaje mi sie ze boczek drzwi jest nieco węższy niż plastiki boczków w Type

gebel
25-12-19, 12:35
ale ma nieco inne fotele, mniej pasów. itp.

To sie chyba rozpędziłeś :) gdzie 5D jest dłuższe? :) może nawyki z poprzednich generacji sie ciągną :) płyta jest ta sama, a roznica katalogowa długości wynika z wyprofilowania dokładek zderzaków - i to FN jest dłuższy od FK.
Kanapa moze byc ciut szersza. wydaje mi sie ze boczek drzwi jest nieco węższy niż plastiki boczków w TypeTo żeś mnie zaskoczył ale masz rację. Bazując na tym że listwy od Type-s trzeba dorabiać aby pasowały do 3D sądziłem że 5D dłuższe...

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka