Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak świateł

szakul8891
09-12-19, 20:23
Witam. Jestem od niedawna posiadaczem hondy civic VIII gen. silnik 1.8 140k benzyna z 2009r. Mam pewien problem i prosilbym o pomoc. Dzisiaj wymienialem żarówke oświetlenia rejestracji gdyz byla spalona i zminilem juz obie na ledowe po wymianie przez kilka godzin bylo wszystko ok po czym zgasły światla postojowe przod i tyl, swiatla podswietlenia rejestracji i światła tylne. W sumie to z tyłu swieca sie tylko awaryjne i przeciwmgielne jesli je włacze a z przodu tylko mijania i drogowe. Czy moze ktoś mial juz taki problem? Prosze o pomoc i pozdrawiam

janekb84
09-12-19, 20:41
Witam. Jestem od niedawna posiadaczem hondy civic VIII gen. silnik 1.8 140k benzyna z 2009r. Mam pewien problem i prosilbym o pomoc. Dzisiaj wymienialem żarówke oświetlenia rejestracji gdyz byla spalona i zminilem juz obie na ledowe po wymianie przez kilka godzin bylo wszystko ok po czym zgasły światla postojowe przod i tyl, swiatla podswietlenia rejestracji i światła tylne. W sumie to z tyłu swieca sie tylko awaryjne i przeciwmgielne jesli je włacze a z przodu tylko mijania i drogowe. Czy moze ktoś mial juz taki problem? Prosze o pomoc i pozdrawiamBezpiecznik

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Fazik83
09-12-19, 20:48
Sprawdź bezpieczniki.

CzechuXX
09-12-19, 21:07
X3
Bezpieczniki

TRAFO
10-12-19, 00:36
Dokładnie tak jak wyżej. Gdyby w jakiś sposób okazało się że są OK to trzeba by się pobawić w głębszą diagnostykę. Opis jest TUTAJ (https://civic.one.pl/odnosniki/inne/diagnostyka_ukl._zasil._lamp.htm).

szakul8891
10-12-19, 19:29
Dziękuję za pomoc. Sprawa rozwiązana spalony byl beziecznik nr.15