Zobacz pełną wersję : światło przeciwmgielne
witam wszystkich. własnie stałem sie szczesliwym posiadaczem civica. i co by ludzie nie mówili ze jest szry brzydki poobijany itd to mnie sie podoba. bardzo podoba mam tylko jeden mały problem.i tu własnie pytanie. jak u was swieca siatła na tylnej klapie w modelach do 91 -95 ?? kiedy sie zapalaja?? czy działaja jako stopy czy zapalaja sie gdy wlaczacie krotkie? u mnie siweci sie tylko jedno gdy wlaczam krotkie a w drugim nie ma wycietej dziury na oprawke zarówki. i tu własnie mam ból. zastanawiam sie czy lampa jest wymieniona co moze swiadczyc o tym ze moje malenstwo było bite :( .
PS: niewiedziałem ze moje kochane miasto (starachowice) ma klub civica. jutro wymieniam gumy wiec moze run
yy nie bardzo rozumiem? w klapie świeci się jedno - przeciwmgielne i 2 od cofania :roll:
no wlasnie swieci sie jedno. i niewiem czy ma sie swiecic jedno? wiem ze sa dwa cofania. pliss
no jedno, czyli przeciwmgielne. tak ma być.
Na europe pozycja z tylu swiecila sie jedna i do tego przeciwmgielne.
USA czy Kanada mialy po 2 pozycje z tylu ale nie mialy przeciwmgielnego....
nooooooo i wszystko jasne. ale mi ulzyło moege sie teraz upic ze szczescia. dzieki uffff ide sobie posiedziec w mojej Hance przed snem :) :smile:
nooooooo i wszystko jasne
Napewno? Jesli zapala Ci się przy krótkich (czytam: pozycyjnych i mijania) to powinna sie palić i druga strona (jak na zdjęciu u Furious'a). Natomiast jesli to jest przeciwmgielna (a tak wychodzi, jesli nie masz dziury z drugiej strony) to powinna się zapalać tylko wtedy gdy włączysz przełącznik przeciwmgielnych (razem z krótkimi).
Moze ma caly czas wlaczony przycisk przeciwmgielnego...
sprawa jest prosta. europejska lampa zewnętrzna obsluguje: pozycje/stop, kierunkowskaz. europejska lampa wewnetrzna obejmyje swiatla cofania, 1 przeciwmgielne po stronie kierowcy. po temacie.
tzn ze ma sie swiecic tylko jedna!!!! juz wiem!!! matey gdyby chodzilo o przycisk to bym nie pytał. naprawilem 20 minut temu. cholerne zwarcie i sie małpa siwieciła :) hehehe
masz dwa światła pozycyjne, dwa światła stopu, dwa kierunkowskazy, dwa cofania i
jedno przeciwmgielne