Zobacz pełną wersję : Kubełki do jajka
Witam!
Mógłby ktoś polecić jakieś porządne kubełki do jajka? Ważne aby były rozkładane, miały przelotki na pasy 4pkt i w miarę możliwości szerokie. Teraz mam repliki bride i jestem załamany tym zakupem... Stelaż z jakiegoś gó@nianego plastiku/aluminium. Gwinty jednorazowe ogólnie porażka... Może ktoś ma jakieś ciekawe zamontowane a może ktoś ma jeszcze na sprzedaż :D
mały_miszcz
02-07-19, 12:27
Z Dc2 sens montażu widze, jednak 2 tysiące cebulionów na stołki te szykować musisz, mlody padawanie
Też o nich właśnie myślałem ale niestety znaleźć nie mogę :/
mały_miszcz
03-07-19, 09:11
http://civicklub.pl/forum/showthread.php?282146-Mega-t%B3uste-graty-civic-ej2-projekt-na-cz%EA%B6ci nasz kolega sprzedaje z epki, zorientuj sie czy chodzi o tajpera, jak byly w Ej2 to beda pasować
Patrzyłem to są te bez przelotek, mam takie w preludzie :D A o kubłach z ufo typer co sądzisz?
mały_miszcz
04-07-19, 15:12
Wolałbyś nie wiedzieć co sądze o całym Ufo tajper :D :D
Nie chodzi mi o całe ufo xd bo też sądzę że to niewypał ale kubły chyba są spoko, a mam okazję wyrwać takie za 900zł tylko jestem ciekaw czy będzie w miarę wygodnie w jajku się w tym siedzieć jak mam 196cm :D
mały_miszcz
04-07-19, 19:50
Mnie tam sie podobaja DC2, i tych bym szukał uparcie tylko ;)
Predzej czy pozniej wyrwiesz.
Albo komus na zlocie wyrwiesz - z DC2 :D
Mam fotele z ufo w 5 genie, siedzi sie wysmienicie, dobre trzymanie boczne, mega wygodne i ladnie wygladają. przelotek nie używam.
mam 182cm i szyberdach, wiec czubki wlosów niekiedy hacza o sufit, z 196 moze być problem moim zdaniem z każdym fotelem z 7-8 gena. Za 900 zł jak masz komplet to jak dla mnie okazja.
Ja bym szukał z DC2/EK9, ewentualnie z DC5.
Fotel z FN2 może jest i fajny i wygodny ale do nadwozia Civica V generacji to pasuje według mnie jak świni siodło.