PDA

Zobacz pełną wersję : Uszczelka w D14A3

Heniek
27-09-08, 22:40
Witam
Zmienilem ostatnio w swojej Hondzie ta uszczelke i rzeczywiscie wydaje sie ze auto jest bardziej dynamiczne. Chcialem spytac czy ktos moze ma wykresy z hamowni i wyniki ile koni bylo przed a ile po wymianie. Mieszkam w malym miasteczku i nie ma u mnie takiego warsztatu ktory zajalby sie takim czyms. Napiszcie tez czy zwieksza sie zuzycie paliwa. Jakich modyfikacji silnika mozna jeszcze dokonac zeby zwiekszyc moc? Co sadzicie o power rurze? Moze jeszcze co? Napiszcie
Pozdro

Sławek
27-09-08, 22:54
Pewnie masz na myśli zwężkę. Miałeś 75 koni, teraz masz 90. O modyfikacjach poszukaj sobie na forum- jest mnóstwo tematów na ten temat.

Brzolo
30-09-08, 09:25
a czy po wymianie tej uszczelki nie wydaje ci sie ze glosniej pracuje silnik ???

Heniek
30-09-08, 18:18
Moze troche tak ale brzmi super i nic zlego sie z nim nie dzieje. Autko smiga duzo lepiej niz wczesniej! Naprawde warto to zrobic

davinco
30-09-08, 22:21
Cześć.
Ja tu nowy. Kupiłem CIVICA 99 rok, 1.4 75 KM (z Niemiec)
Znalazłem gdzieś info o tej uszczelce i zastanawiam się czy to w ogóle prawda i czy warto to zrobić?
Co poza wymianą uszczelki trzeba zrobić w aucie żeby "to" zadziałało?

qba1983
30-09-08, 22:34
Cześć.
Ja tu nowy. Kupiłem CIVICA 99 rok, 1.4 75 KM (z Niemiec)
Znalazłem gdzieś info o tej uszczelce i zastanawiam się czy to w ogóle prawda i czy warto to zrobić?
Co poza wymianą uszczelki trzeba zrobić w aucie żeby "to" zadziałało?

kolego, o co ci chodzi... nie umiesz czytac:eek: przeczytaj sobie jeden post wyzej nad twoim

yaroo
01-10-08, 07:31
zamykam bo dość dużo o tym było i już mnie szlak trafi jak jeszcze raz coś takiego zobacze...