Zobacz pełną wersję : zglebowana
mam pytanie bo od niedawna posiadam honde i poki co mało jeszcze o nich wiem czy to prawda ze V gen wychodziła rownież z obniżonym zawiszeniem bo kupiłem juz zglebowana i mi dochodziły glosy ze niektore były juz tak produkowanie prawda czy nie ???:
coupe protec była b delikatnie i chyba vti
no ja mam civica HB i słyszałem właśnie ze niektore z nich wychodziły obniżone juz fabrycznie i nie wiem czy moja hania taka juz powstała czy ktoś ja tak przerobił a interesuje mnie jej przeszłość gość od ktorego ja kupiłem nic nie wiedział na jej temat
Jeśli Twój civic nie jest VTI to powinien mieć seryjną wysokość. Jakiego koloru masz sprężyny?
dużo to ja się nie znam ale VTI to nie jest mam silnik D15B2 typ EG4 a sprężyny to są nie wiem jakiego koloru sa całe zardzewiałe nawet sie z nich sypie a znowu kolejna osoba mi twierdzi ze te hondy byly juz zglebowane fabrycznie w sumie to sa osoby mające mało wspólnego z hondami wiec wieksze zaufanie mam do was prosze o pomoc ktokolwiek cos wie na ten temat
ludzie często tak mówią, bo honda już fabrycznie dość nisko stoi.
obniżane fabrycznie były jedynie wersje pro-tec coupe Vgen.
podnieś swoja Hankę, umyj sprężyny i gdzieś na pewno znajdziesz jaki miały kolor
moja tez jest obniżona gość od ktorego ja kupiłam tez nic nie wiedzial ale kolega obniza samochody wprawdzie w hondzie nigdy tego nie robił ale mowił ze tak ktos sobie zrobił nic nie mowil ze tak wychodziły fabrycznie
ja zawieche robiłem sam a też jeden typek mi gadał ze tak juz było fabrycznie wiec widzisz co gadaja
bo w tych civicach nie było czegoś takiego fabrycznie
obnizane jak mowil kenny jest tylko protec coupe, i vti, wiec jak masz nisko to albo sprezyny sie koncza, albo ktos sobie zapodal takie (znam takich co tez podcinali) wiec obadaj amortyzatory
obnizane jak mowil kenny jest tylko protec coupe, i vti, wiec jak masz nisko to albo sprezyny sie koncza, albo ktos sobie zapodal takie (znam takich co tez podcinali) wiec obadaj amortyzatory
tylko nie za bardzo sie na tym znam jak to poznać czy ktoś sobie nie podcioł tych sprężym można to jakoś samemu sprawdzić ??
policz zwoje, zrób foty i pokaż do porównania, chyba ze w manualu znajdziesz ile powinno być zwojów
Podepnę się . A jeśli bryka cholernie wysoko stoi ? ;) Zdrowe sprężyny ? W bagażniku nic nie mam.
ziomal007, a może fele masz dużą albo opone o wiekszym profilu ?
ja mam u siebie 13" i niski profil opon i siedzi nisko gleby a amorki seria.