PDA

Zobacz pełną wersję : Regulowane wahacze - camber kit

MarcinM90
05-01-19, 23:55
Witam,

poszukuję regulowanych wahaczy do civica ek3. Znalazłem oczywiście mnóstwo chińczyków, ale wolę coś porządniejszego, a z tym widzę ciężko jest.

Czy są w Polsce dostępne jakieś sensowne regulowane wahacze na przód i tył, czy zostaje ściągać z ebay'a Skunk2 lub coś podobnego?

Czekam na Wasze opinie i doświadczenia ;)
Pozdro!

mały_miszcz
09-01-19, 06:58
O ile sie niegdys tym tematem interesowalem to zostaje Skunks z takich sensownych. Kiedys wahacze szlo kupic od Ksporta, nawet regulowane mi sie rzucily - mialem Lca od nich i pare lat wytrzymaly.

MarcinM90
10-01-19, 21:09
O ile sie niegdys tym tematem interesowalem to zostaje Skunks z takich sensownych. Kiedys wahacze szlo kupic od Ksporta, nawet regulowane mi sie rzucily - mialem Lca od nich i pare lat wytrzymaly.

Znalazłem jeszcze K-Tuned i TruHart, wydają się być porządne. Opinie niby dobre mają, z tego co sobie pobieżnie czytałem...

joker399
11-01-19, 08:21
Ja kupowałem z UK Buddy Club p1 racing i jakość wykonania jest *****ista. Więc mogę śmiało polecić, tylko trzeba się liczyć z tym że swoje kosztują.

sebawo
12-01-19, 17:38
Ja mam blox'a, to pewnie wszystko jeden chińczyk jest, wymieniłem tylko śrubki od tej regulowanej płytki na twardsze nierdzewne i trzeci chyba rok śmiga bezawaryjnie. Z tyłu odlewany chinol też działa, pare pojeżdżawek i nasze drogi wytrzymuje.

MarcinM90
13-01-19, 13:18
Hondą akurat jeżdżę raczej weekendowo/okazyjnie, więc pewnie i chińczyk by wystarczył, ale jak już się bawić, to niech to będzie porządne i nie będę musiał się martwić, że zaraz coś mi się rozpadnie...

Czyli z topowych to Skunk i Buddy Club, a ktoś jeździ może na K-tuned albo TruHart?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Yom3n
13-01-19, 17:57
Ja na tył kupiłem Chińskie wahacze regulowane. Z założeniem czekam na wiosnę, ale wizualnie wydają się być dość solidne.
Podpinając się pod temat: da się gdzieś w Polsce dostać camber kit na przednią oś do 7gen'a? Po długich poszukiwaniach jedyne co znalazłem to "śruby" którym za bardzo nie ufam :/

grafix
16-01-19, 15:11
przód - hardrace
tył dowolne chińczyki, buddy i skunk nie warte przepłacania

Calypso
19-01-19, 22:24
przód - hardrace
tył dowolne chińczyki, buddy i skunk nie warte przepłacania

+1