Zobacz pełną wersję : Tylnia lotka pod szybe - PILNE
Potrzebuje tylnia lotke pod szybe do civica 6G hatchback 3 dzwiowy. Wiem ze carzone ma ale bardzo droga. Gdzie moge jeszcze dostac. Sprawa jest pilna bo w czwartek odaje auto do lakiernika na malowanie.
boshe nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
wcale jej nie potrzebujesz
zdecydowanie jest Ci ona zbedna. a jak juz koniecznie musisz to popatrz na allegro, tam ma gosc pelne ospoilerowanie do 6g robione na bazie msdesiagn
Kosiniak taka ma...może ci sprzeda! Bo jemu chłopaki poradzili jej usunięcie!
http://www.sebekk840.republika.pl/f.jpg
czemu wam sie nie podoba? na zdjeciach to wyglada spoko.
Sebak to samo przyszło mi na myśl jak przeczytałem tego posta, ale widać mnie ubiegłeś. No dogadaj się z Kosiniakiem. On ci odda lotke, a ty zapłacisz za usunięcie i malowanie otworów po niej. :wink:
:) hehe niezla opcja zakupu :)
Ale nie zakladaj tego bo kiedys jeszcze oslecisz i co bedzie ?
Nie rob tego bo psuje linie. Mi osobiscie sie to nie podoba.
SAJENS
stolik pod melanz bo na nic innego to nie potrzebne niestety .... nie zakladaj :!:
Chyba nie bede jedyny....masakra jest z ta lotką.....
stolik pod melanz bo na nic innego to nie potrzebne niestety .... nie zakladaj :!:Jeśli mowa o stolikach... to idealne do tego są alu-spoilery-z tym ze na 3d go raczej nie wrzucisz! :?
http://fotogalerie.pl/fotki/24/31/66/m/1085953743799.jpg
Sebek napisał :
Jeśli mowa o stolikach... to idealne do tego są alu-spoilery-z tym ze na 3d go raczej nie wrzucisz!
Jak to nie? Polak potrafi. Widziałem takowy na Seicento. Śmiech na sali... :D :D :D
Sebek napisał :
Jeśli mowa o stolikach... to idealne do tego są alu-spoilery-z tym ze na 3d go raczej nie wrzucisz!
Jak to nie? Polak potrafi. Widziałem takowy na Seicento. Śmiech na sali... :D :D :Dsa stołki, taborety ..i spoilery! Ja widziałem coś takiego w pugu 206 z WARSZAWY! Niebieski był..w modlinie też sie stawił...FESTYN JAKICH MAŁO, miał wszystko..a nawet wiecej... :wink:
Sebek napisał :
Jak to nie? Polak potrafi. Widziałem takowy na Seicento. Śmiech na sali... :D :D :Dsa stołki, taborety ..i spoilery! Ja widziałem coś takiego w pugu 206 z WARSZAWY! Niebieski był..w modlinie też sie stawił...FESTYN JAKICH MAŁO, miał wszystko..a nawet wiecej... :wink:
[OT] Co do tego Puga, a w zasadzie pługa :wink: to faktycznie festyn i miał wszystko, tylko on był na stoisku z gadżetami do aut (świecące wentylki, spryskiwacze, loteczki atrapy, chu** móje dzikie węże) i miał być formąreklamy, że mają wszystko, tylko pomysł żeby to wszystko do jednego auta zaczepić, nie był najlepszy :wink:
to przypomnijcie sobie civica z h3m...
to przypomnijcie sobie civica z h3m.....a dokładnie! Nawet cfaniak był w GT opisywany..ten czort na 14", skórą , tribalem i ty czymś na seryjnej lotce! Ale my tu muwimy o lotce pod szybą...a nie nad nią! Ten pug206 to taki mały OT! :wink: :D
Mówisz o Graphi ??? Spoko wózek :D :wink: :!:
http://www.honda.gda.pl/modules/gallery/galerie/pryw_graphi/aab.sized.jpg
w srodku bardzo mi sie podoba, z zewnatrz pare rzeczy bym wymienil
bardzo ma fajne swiatla ;)
Chyba narazie dam spokoj z ta lotka.
Wiec jednak sie przekonales :)
SAJENS
i o to chodzilo, wiec ja jąwezme od kosiniaka ;)
a tak serio to sluszna decyzja
widze że kolega już podjoł własciwa decyzje......jaki to ludzie maja wpływ na innch klubowiczów:))
no i bardzo dobrze zes panie kolego pomyslal Pzdr :!: