PDA

Zobacz pełn± wersję : Prosze o pomoc

korbi
23-09-08, 16:44
Czesc Wszystkim jestem nowy na forum i przepraszam jesli pisze nie w tym dziale. Otoz jestem szczesliwym posiadaczem Hondy Civic Coupe rok produkcji 97 wersja us. I teraz takie moje pytania: czy na desce rozdzielczej po zapaleniu swiatel mijania zapalaja sie tylko zegary czy powinna byc jeszcze jakas kontrolka oprocz tego, czy da sie przyciemnic lub rozjasnic swiatlo w zegarach, czy na desce wskaznikow znajduje sie kontrolka od ogrzewanej tylniej szyby,czy guzik od otwierania szyberdachu znajdujacy sie po lewej stronie kierownicy powinien byc podswietlany, czy guziki od otwierania szyb w drzwiach powinny byc oswietlone, czy jest kontrolka niedomknietych drzwi lub otwartych bo od bagaznika jest. i czy swiatla przeciwmglowe z tylu powinno byc jedno czy dwa bo mi swieci lewa strona a nie moge zdjac obudowy zeby dostac sie do zarowek. odkrecam srube ale sie trzyma a nie chcialbym polamac odrazu. z gory dziekuje za wszelka pomoc

Sławek
23-09-08, 16:53
1. Zapalaj± się tylko zegary.
2. da się przyciemnić jak masz dimmer .
3. Nie ma na desce kontrolki od ogrzewania.
4. Chyba na pewno :) nie ma pod¶wietlenia przycisk od szyberka.
5. Od el. szyb nie s± pod¶wietlone.
6. Jest kontrolka otwartych drzwi/maski na desce.
7. Przeciwmgłowe jest zawsze jedno.
8. Piwo się należy . :D

korbi
23-09-08, 17:07
Dzieki wielki eza pomoc. Jesli bedziemy mieli okazje sie spotkac na jakims zlocie masz piwko jak w banku:) pozdreawiam

A czy jest mozliwosc ze znajde gdzies na forum instrukcje obslugi do Hondy Civic Coupe 6 gen albo jakie kolwiek informacje np pojemnosc zbiornika paliwa moment obrotowy silnika <1.6 kat d16y7 105KM> i ogolnie zeby poczytac??

Sławek
23-09-08, 18:59
U góry masz podwieszone posty: o silnikach, instrukcje, manuale itp.