Zobacz pełną wersję : wydedszek
Słuchajcie, mam takie pytanie. Czy jest możliwość do wydech zrobionego na 50 mm założyć tłumik końcowy o średnicy 60mm ? Czy nie będzie problemów z niedokładnym wydostawaniem się spalin, czy głość przy 60 jest dużo większe niż czy 50 ?
pozdrawiam
jak najbardziej jest mozliwosc a od głosnosci to nie zalezy jaka srednica jest końcowego a jego charakterystyka, czy jest przelotowy czy komorowy no i zalezy jaka firma go robiła bo kazda robi z innych materiałow..
no właśnie, dokładnie chodzi o apexi przelotowy 60 mm :)
wielki dzięki artx za podpowiedź :D
Simpson_CiViC
19-03-06, 22:45
czy jest przelotowy czy komorowy no i zalezy jaka firma go robiła bo kazda robi z innych materiałow..
A czy są też komorowe całe z nierdzewki ?
Szukam takiego żeby wyglądał, ale żeby nie był głośny a przelot podobno ryczy ...
ja mam tak 2,25" wydech koncowy wejcie 60mm i dalo rade 8)
2.25 jest to 57,15 mm przy wejsciu do twojego tlumika 60mm to nei jakas do*****a roznica a kolega ma mniej
ja osobiscie mam srednice zewn ukladu 50mm a wejscie do tlumika 60mm i wydaje mi sie ze nei ma problemu wiec sie nei przejmoj
pozdro
edit--------------------------------------------
ja mam caly na 50mm z przelotowym katem i srodkowym przelotem i koncowym 60mm i nie jest wcale bardzo glosno a z wkladka moge spokojnie w trase jechac