Zobacz pełną wersję : Blacharz & Lakiernik - Honda Civic EG9
Witam. Jeśli zły dział z góry przepraszam, bo szczerze nie wiem w jakim napisać, a teraz konkrety. Poszukuję w okolicach Małopolski, bądź województwa Podkarpackiego dobrego blacharza oraz lakiernika żeby ogarnął moją Hondę. Najważniejsze rzeczy to zrobienie nadkoli z tyłu oraz uratowanie klapy bagażnika, która jest w dobrym stanie. Chciałbym przynajmniej to zrobić w tym roku, bo reszta rzeczy to malowanie auta, wymiana spękanych uszczelek etc. Ponieważ jestem spod Tarnowa (do którego mam 40 km), dlatego w miarę szukam w tych okolicach żeby też nie jechać na drugi koniec Polski. Będę bardzo wdzięczy za pomoc.
mały_miszcz
31-05-18, 19:39
A z ciekawosci moge spytac.
Ile masz zamiar przeznaczyc na te naprawe?
10 tys. ponad tylko też mi trudno powiedzieć czy to wystarczy czy będzie więcej.
mały_miszcz
01-06-18, 13:15
Niedaleko Ciebie jest totalshade/legendmake ale dyszka moze byc na styk :D
I terminy na 2021. Na lipiec gdzies.
Jakby nie bylo to jest chyba jeden z najlepszych blacharzy w kraju a jego prace mozna podziwiac na YT
To w takim terminie szczerze to dyszka może być trochę za mało żeby coś z nim zrobić, a jakiś kontakt do nich coś takiego i gdzie są dokładnie ?
Ponieważ jestem spod Tarnowa (do którego mam 40 km)
Niedaleko Ciebie jest totalshade/legendmake
zakladjąc że kolega jest z małopolski a Total jest z bierunia starego czyli ze śląska to kolega ma jakieś 150km a to chyba średno pasuje do "niedaleko" ;p
tu masz jego FB https://pl-pl.facebook.com/profesjonalneblacharstwo/
mały_miszcz
03-06-18, 18:35
No jesli robota ma byc perfekt, to te 150km to ni ma szalu... ja mam znacznie dalej a zastanawiam się mocno nad umowieniem sie do niego.
Ale za poszerzenie tylnych nadkoli dal mi trzy warianty.
1000ųm 10k. + materiał
600-800ųm 15k + materiał
Ok. 200ųm czyli profi robota 20k + materiał :D
Możliwe ze za repety wezmie mniej. Ale watpie. Tylko ze on to jest mistrz.
Ja akurat jak chcę robić coś to w oryginale ja oprócz auta to nawet przygotowuje pod niego garaż blabla co też pójdzie trochę kasy w to, na spokojnie w tygodniu odezwę się tam.