PDA

Zobacz pełną wersję : swap hebli na tył civic 5 coupe

mc_demons
19-04-18, 19:40
witam

Sprawa jest dość pilna kupiłem w tamtym roku swap tarcz na tył z braku czasu i chęci reanimowania zakupionego złomu montaż odłożył się w czasie ale przejdę do problemu nie wiem jakiej długości mają być linki np rozmiar z aukcji linki do eg5/eh9 strona prawa 1620/1440mm ale na jest też duzo innych rozmiarów i jak kupić właściwą , linka która dostałem ma 1645mm ale nadaje sie tylko na śmietnik dodadm ze całość do 5 gen coupe

kamil39
19-04-18, 20:17
Coupe nie mialo seryjnie tarcz z tylu
Linki są za krótkie, musisz przedluzyc od wajchy ten pręt z gwintem, ja dorobiłem sobie nowy dłuższy pręt, nagwintowałem i było git ;) Linki były chyba z eg5/6 Mocowania linek kolo baku pasowało wszystko ok, gumki wchodzace z pancerzem w budę tak samo.

rtgg
19-04-18, 23:50
EM1 ma tarcze z tył i do ej6 podchodzą. Czy do ej2 podejdą to nie wiem, ale raczej też powinny. Możesz też linki na zamówienie sobie zrobić, tak do mojej pierwszej ej2ki robiłem :D

mc_demons
20-04-18, 22:23
A nie wiecie moze czy linki sa rowne?? Bo w sklepie wedlug katalogu lewa jest krotsza o 2cm

TommyH
20-04-18, 23:54
Coupe nie mialo seryjnie tarcz z tylu
Linki są za krótkie, musisz przedluzyc od wajchy ten pręt z gwintem, ja dorobiłem sobie nowy dłuższy pręt, nagwintowałem i było git ;) Linki były chyba z eg5/6 Mocowania linek kolo baku pasowało wszystko ok, gumki wchodzace z pancerzem w budę tak samo.

Były tarcze z tyłu po 94r m.in EJ1 USDM tylko miało i wersje z ABS w europie :cool:

kamil39
21-04-18, 00:37
Były tarcze z tyłu po 94r m.in EJ1 USDM tylko miało i wersje z ABS w europie No to w Haparts się nie popisali ;)