Zobacz pełną wersję : Czy zawieszenie z type R podejdzie do zwyklego 5D
Mam pytanko.Mam mozliwosc kupna dobrego zawieszenia z type r ale czy bedzie ono pasowac do zwyklego ufo 5D?
Z przodu są inne śruby mocujące McPherson do zwrotnicy - 14mm w FN2 a 12mm w FN1.
Pytanie po co Ci taka zawiecha? Oprócz betonu, ona nic sobą nie reprezentuje.
sam odpowiedziales na moje pytanie.Chce glebe ;)
To zmień sprężyny na np prokity - będzie niżej i sztywniej.
Amortyzatory z FN2 mają beznadziejną charakterystykę- auto tylko podskakuje na drodze.
Mam odmienne zdanie, w porównaniu do 5d fn2 prowadzi się i wybiera dziury zupełnie inaczej, trzeba pamiętać żeby taka przekładka miała sens wypadałoby zmienić zwrotnice z całymi amforami i sprężynami i stabilizatorem to chodzi o przód a z tylu koniecznie nie wolno zapomnieć o belce bo ona ma 2razy grubszy stabilizator w sobie.
ja chce tylko przelozyc same amorki ze sprezynami,niechce za bardzo przerabiac auta.Nie wybieram sie nim na tor ,chce zeby wygladal
Do samego wyglądu to wystarczą same eibachy obniżające, czego chcieć więcej?
Do samego wyglądu to wystarczą same eibachy obniżające, czego chcieć więcej?
Myślisz że do samego wyglądu eibach jest ? O tu się grubo mylisz o wiele lepiej się auto prowadzi nie nurkuje nie wychyla się jak stara łajba itp.
Myślisz że do samego wyglądu eibach jest ? O tu się grubo mylisz o wiele lepiej się auto prowadzi nie nurkuje nie wychyla się jak stara łajba itp.
Tzn: jest dokładnie tak jak piszesz tylko nie rozwinąłem do końca myśli :p chodzi o to, że eibachy są prostszym rozwiązaniem niż przeróbka czegokolwiek pod zawias z type R