PDA

Zobacz pełną wersję : Wtryski b18c4.

ransom91
02-02-18, 17:23
Witam,

Dość pilna sprawa. Potrzebowałbym jakichś namiarów do sklepów internetowych aby nabyć wtryski do b18c4. W rodzinnym intercarsie nie było, więc zakładam temat tutaj. Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Jedras
02-02-18, 18:27
Nowe chcesz kupować:D ?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

ransom91
02-02-18, 18:39
Jak zawsze niezawodny Jedras odpowie. :p No okazało się, że te szarpania to przepuszczający jeden wtrysk, który już dość mocno zaczął lać po siebie :p. No nie orientuje się za bardzo jak to cenowo wszystko wygląda więc napisałem z nadzieją, że ktoś coś doradzi :)

kamil39
02-02-18, 19:51
Nowy wtrysk to tylko ASO, jak pewnie zobaczysz cene to sie przewrocisz,
szukaj jakieś uzywki w sensownym stanie( takie ktore po demontazu były odpowiednio składowane).

Jedras
02-02-18, 20:04
Mam chyba jakieś Wtryski z c4 które się przewalaja to mogę Ci podesłać za flaszkę ;-)

ransom91
02-02-18, 21:46
No proszę jak miło, byłoby super w takim wypadku. Komplet byś uzbierał? Bo tak naprawdę jeden już jest w stanie agonalnym a w drugim widać, że dziad już się lekko poci i powoli umiera :p

Nowy wtrysk to tylko ASO, jak pewnie zobaczysz cene to sie przewrocisz,
szukaj jakieś uzywki w sensownym stanie( takie ktore po demontazu były odpowiednio składowane).

To samo dziś usłyszałem w intercarsie, że cena wtrysków może przebić równowartość samochodu.

Jedras
02-02-18, 22:07
No proszę jak miło, byłoby super w takim wypadku. Komplet byś uzbierał? Bo tak naprawdę jeden już jest w stanie agonalnym a w drugim widać, że dziad już się lekko poci i powoli umiera [emoji14]

To samo dziś usłyszałem w intercarsie, że cena wtrysków może przebić równowartość samochodu.
Nie popadajmy w skrajności.. to zwykłe Wtryski benzynowe a nie żaden CommonRail do diesla :) nówki sztuki o zwiększonej pojemności pewnie z 800pln [emoji41]

Jutro rano poszukam i dam znać :)

ransom91
03-02-18, 08:21
To czekam na odpowiedź. :)

ransom91
03-02-18, 18:40
I jak tam się sprawa ma? Może posiadasz ogólnie jakieś innej pojemności co by pasowały do c4?

Jedras
03-02-18, 22:11
I jak tam się sprawa ma? Może posiadasz ogólnie jakieś innej pojemności co by pasowały do c4?
Kurde miałem dziś zakrecony dzień :/ wybacz ale jutro na spokojnie ogarnę

ransom91
03-02-18, 22:44
Bo jak coś to dostałem na pw propozycje kupienis kompletu, więc jak jutro nic nie znajdziesz to mam opcję zapasową :)