PDA

Zobacz pełną wersję : Przekładka Powypadkowe

Oxemen
31-10-17, 15:43
Ostatnio rozwaliłem Swoją Hondę w wersji sport z 2003 roku 1.4 90KM auto praktycznie zmasakrowane ale środek jest dobry, moje pytanie brzmi czy warto kupić samochód tej samej generacji w wersji angielskiej kierownica z prawej strony i zrobić przekładkę. Może ktoś sie zna na budowie elementów przekładki.

1. Czy można kupić Hondę nie w wersji sport 1.4 lub w wersji 1.7 cdti czy podejdą części?
2. Czy jesli do starej Hondy rzucę części z Anglika to na złomie bedą mieli problemy z przyjęciem?
3. Ile by mnie mniej więcej kosztowała taka przekładka ? skoro czesci praktycznie juz mam

Z góry dzięki za pomoc

siara87
31-10-17, 16:54
Buda diesla ma inaczej rozmieszczone mocowania silnika, podejdzie Ci taka z wersji 1.6b i 1.4b

Oxemen
01-11-17, 16:25
A co ma mocowanie silnika do przekładki ??

siara87
01-11-17, 17:58
Myslslem ze chcesz wrzucac silnik ze swojej rozbitej hondy. W takim razie nie powinno byc wiekszych problemow

Maciek01
01-11-17, 18:03
Środek ci spokojnie podejdzie. Jak masz okazje kupić tanio angola to się opłaca.

alienek
01-11-17, 19:33
A sciana grodziowa? Przeciez z powypadkowego nie wstawi bo pewnie jest pogeta.. Pozatym osprzęt ściany grodziowej tez musi przeszczepić bo co będzie rurki doginal i węże przedluzal.. ? Pozatym na taka przerobke trzeba miec kwit bo gdzie takiego ulepa zarejestruje? Juz nie wspomnę o np lampach przednich ze musi miec dostosowane do naszego ruchu a to jest kolejny koszt.. Chyba ze Twoje auto sostalow Tyl/bok to zostawisz swoje, aha i do tego przerobka/przekladka wiazki kabinowej i silnika..

Oxemen
01-11-17, 23:41
Zawsze mozna dokupić ścianę grodziowa, a po co przekladka czy przeróbka silnika?

alienek
02-11-17, 09:41
Wiazka silnika mialobyc :p