Zobacz pełną wersję : Zapinki pasów bezpieczeństwa
Witam, właśnie kupiłem hankę VI ale nie ma zapinek pasów bezpieczeństwa na tylnej kanapie, moje niedopatrzenie [emoji26]Pilnie potrzebuję kupić komplet (3sztuki)
Wysłane z mojego ZTE BLADE V7 LITE przy użyciu Tapatalka
GrzegorzOsinski
23-10-17, 22:33
Witam, właśnie kupiłem hankę VI ale nie ma zapinek pasów bezpieczeństwa na tylnej kanapie, moje niedopatrzenie [emoji26]Pilnie potrzebuję kupić komplet (3sztuki)
Wysłane z mojego ZTE BLADE V7 LITE przy użyciu TapatalkaMam takie we Wrocławiu.
Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka
Mam takie we Wrocławiu.
Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu TapatalkaChętnie odkupię, jakie koszta?
bartek_levis
24-10-17, 10:53
też mam we warszawie, jak coś PW :)
Pamiętamy oczywiście że zapięcie centralnego pasa musi być dobrane pod rodzaj pasa, tzn te automatyczne wysuwane nie zapną się w zapinki od tych luźno wiszących.
Pamiętamy oczywiście że zapięcie centralnego pasa musi być dobrane pod rodzaj pasa, tzn te automatyczne wysuwane nie zapną się w zapinki od tych luźno wiszących.Cześć tak wiem o tym patencie. Po prostu przy zakupie nie zauważyłem że brakuje skrajnych zapinek. Centralny jest ale chcę wymienić komplet
Słuchaj głupie pytanie. A nie schowały się po prostu pod kanapą, która się podnosi? ; D Bo jest to możliwe, a raczej co miałoby się z nimi stać. Pociągnij za taką taśmę z materiału i podnieś siedzisko.