Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wygłuszenie silnika/maski Civic VI 2000 Lift 3D czy występuje?

CzarnyElo
07-09-17, 21:47
Cześć,

w swojej Hani mam ponadrywane wygłuszenie maski i nie mogę znaleźć żadnej używki... Czy wygłuszenia z wersji 5D będą pasować? W ogóle przy okazji będąc w Warszawie byłem na typowym szrocie Hond U Ralfa w Kobyłce po inne graty i byli zdziwieni twierdząc, że w Civicach VI 3D nie było wygłuszenia maski?... Mieli ponad 10 masek i w żadnej takowego nie było... Czy u Waszych samochodach jest takowe? Czy mogę je zdemontować i tak zostawić bez?

Pozdrawiam!

Szon97
07-09-17, 21:55
Posiadam Civica VI 99 3d i mam wygłuszenie maski, więc jak najbardziej ono występowało. Możesz to zdemontować, wiele Hond w ogóle tego nie posiada.

siara87
07-09-17, 21:56
Wygluszenia wystepowaly, od 5d sedana bedzie pasowac bo przod jest ten sam

CzarnyElo
08-09-17, 07:19
Posiadam Civica VI 99 3d i mam wygłuszenie maski, więc jak najbardziej ono występowało. Możesz to zdemontować, wiele Hond w ogóle tego nie posiada.

Szon97 czy mógłbyś cyknąć zdjęcie tego wygłuszenia, bo mam tak poszarpane, że ciężko odtworzyć jego wygląd w całości... Wiedziałbym konkretnie czego szukać... Na Allegro wszystkie oferty dotyczą chyba wygłuszenia do hatchbacka i kombi... A może chcesz się swojego pozbyć za 100 z wysyłką? ;)

Szon97
10-09-17, 00:16
Szon97 czy mógłbyś cyknąć zdjęcie tego wygłuszenia, bo mam tak poszarpane, że ciężko odtworzyć jego wygląd w całości... Wiedziałbym konkretnie czego szukać... Na Allegro wszystkie oferty dotyczą chyba wygłuszenia do hatchbacka i kombi... A może chcesz się swojego pozbyć za 100 z wysyłką? ;)

Swojego wygłuszenia nie sprzedaje, ale zrobię Ci jutro zdjęcie jak to wygląda :)

CzarnyElo
11-09-17, 13:12
Szkoda, czekam zatem na zdjęcie ;)