Zobacz pełną wersję : Alternatywa dla seryjnych amortyzatorów
Witam planuje w moim ej9 hb zamontować eibachy pro kit. Moje obecne amorki są już styrane i chcę je wymienić na nowe, jakie zamienniki seryjnych polecacie bo obniżam o max 35 mm i bez gwintu wiec niczego wymyślnego nie potrzebuję, preferuję raczej miękciejsze.
Ogólnie miałem eibacha na seri amorze i lekko jak na morzu się czułem więc lepiej zostawić serie bo dużo nie zmieni sama sprężyna no może będzie delikatnie niżej i sztywniej ale bez szalenstwa
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Witam planuje w moim ej9 hb zamontować eibachy pro kit. Moje obecne amorki są już styrane i chcę je wymienić na nowe, jakie zamienniki seryjnych polecacie bo obniżam o max 35 mm i bez gwintu wiec niczego wymyślnego nie potrzebuję, preferuję raczej miękciejsze.
Jak już szukasz kompromisu to szkoda kasy na zamienniki.
Dozbieraj parę stów i kup komplet Kayba AGX. Amor fajny z regulacją. Każdy użytkownik sobie chwali. Dasz do tego sprężynki eibach jak planujesz i masz fajny zawias.
pomysł ciekawy może uda sie upolować jakieś używki w dobrej cenie ale narazie przeczekajmy do wypłaty bo w tym miesiącu wszystko poszło na dolot