Zobacz pełną wersję : Jest wspomaganie ale ni do konca
witam
nie wiem jak to opisać płyn wspomagania mam a ciezko mi sie kręci kierownicą jaka moze byc tego przyczyna i kierownica nie wraca na swoje pierwotne polozenie znaczy jak ja lekko skręce to tak cały czas jest
jak moze byc tego przyczyna
chester-lp
12-09-08, 18:24
snicky23, może ten wężyk, w którym przechodzi płyn wspomagania masz gdzieś skleszczony/przyciśnięty i płyn od wspomy nie ma przebiegu.
tak ale ja napisze tak jsli kierownica nie wraca na sfoje miejsce to za zwyczaj jest zbieznosc *****ta.A w obie strony nie wraca ?
znaczy chodzi mi o to ze jak skrece ja delikatnie obojetnie w którą strone to trzyma swoje polozenia jak skrece kola mocno to wraca ale nie do konca
no dobra ale co ma dotego wspomaganie normalnie na postoju ci sie kreci kierownica ??.Bo jesli na postoju kierka normalnie wmiare lekko ci chodzi to moze wspomaganie zossatw wspokoju tylko cos z zawiechom masznie tak
no i co tam wyszlo? bo mam to samo ale ja na bank mam sworznie wyrabane i pewnie nie tylko bo caly przod skrzypi strasznie ze ludzie sie ogladaja jak jade przez miasto, nic dziwnego bo sprawia to wrazenie jakby mialo sie rozsypac zaraz, najpierw to ogarne i mam nadzieje ze kiera bedzie sie normalnie krecic ale pewnosci nie mam czy cos jeszcze nie jest skopane :/
ja wymieniłem ostatnio sworzeń wahacza i o wiele lepiej kiera chodzi. nie wiem czy to ma jakiś związek ale raczej tak :rolleyes:
no i co tam wyszlo? bo mam to samo ale ja na bank mam sworznie wyrabane i pewnie nie tylko bo caly przod skrzypi strasznie ze ludzie sie ogladaja jak jade przez miasto, nic dziwnego bo sprawia to wrazenie jakby mialo sie rozsypac zaraz, najpierw to ogarne i mam nadzieje ze kiera bedzie sie normalnie krecic ale pewnosci nie mam czy cos jeszcze nie jest skopane :/
lepiej wymień sworznie jak są w złym stanie... bo ja wracając do domu i lekceważąc wyrąbany sworzeń mało co nie strciłem połowy auta...:(
koło bokiem stanęło:rolleyes: