PDA

Zobacz pełną wersję : Jest wspomaganie ale ni do konca

snicky23
12-09-08, 17:59
witam

nie wiem jak to opisać płyn wspomagania mam a ciezko mi sie kręci kierownicą jaka moze byc tego przyczyna i kierownica nie wraca na swoje pierwotne polozenie znaczy jak ja lekko skręce to tak cały czas jest
jak moze byc tego przyczyna

chester-lp
12-09-08, 18:24
snicky23, może ten wężyk, w którym przechodzi płyn wspomagania masz gdzieś skleszczony/przyciśnięty i płyn od wspomy nie ma przebiegu.

CIV85
12-09-08, 20:57
tak ale ja napisze tak jsli kierownica nie wraca na sfoje miejsce to za zwyczaj jest zbieznosc *****ta.A w obie strony nie wraca ?

snicky23
12-09-08, 20:59
znaczy chodzi mi o to ze jak skrece ja delikatnie obojetnie w którą strone to trzyma swoje polozenia jak skrece kola mocno to wraca ale nie do konca

CIV85
13-09-08, 02:05
no dobra ale co ma dotego wspomaganie normalnie na postoju ci sie kreci kierownica ??.Bo jesli na postoju kierka normalnie wmiare lekko ci chodzi to moze wspomaganie zossatw wspokoju tylko cos z zawiechom masznie tak

-rudeboy-
04-04-11, 21:55
no i co tam wyszlo? bo mam to samo ale ja na bank mam sworznie wyrabane i pewnie nie tylko bo caly przod skrzypi strasznie ze ludzie sie ogladaja jak jade przez miasto, nic dziwnego bo sprawia to wrazenie jakby mialo sie rozsypac zaraz, najpierw to ogarne i mam nadzieje ze kiera bedzie sie normalnie krecic ale pewnosci nie mam czy cos jeszcze nie jest skopane :/

RRa
04-04-11, 23:54
ja wymieniłem ostatnio sworzeń wahacza i o wiele lepiej kiera chodzi. nie wiem czy to ma jakiś związek ale raczej tak :rolleyes:

-rudeboy-
05-04-11, 10:57
dzieki :)

RRa
05-04-11, 11:19
no i co tam wyszlo? bo mam to samo ale ja na bank mam sworznie wyrabane i pewnie nie tylko bo caly przod skrzypi strasznie ze ludzie sie ogladaja jak jade przez miasto, nic dziwnego bo sprawia to wrazenie jakby mialo sie rozsypac zaraz, najpierw to ogarne i mam nadzieje ze kiera bedzie sie normalnie krecic ale pewnosci nie mam czy cos jeszcze nie jest skopane :/

lepiej wymień sworznie jak są w złym stanie... bo ja wracając do domu i lekceważąc wyrąbany sworzeń mało co nie strciłem połowy auta...:(
koło bokiem stanęło:rolleyes: