Zobacz pełną wersję : Szyba kierowcy
Lukaszemko
12-04-17, 21:07
Mam taki problem w mb 2 szyba od strony kierowcy krzywo się zamyka muszę ją ręką prowadzić aby poprawnie szybkę zamknąć
Miał ktoś podobny problem
użyj szukajki jest to znany problem, czasem wystarczy popsikać jakiś silikonem w spray, czasem regulacja na mechaniźmie.
ogniotrwaly
12-04-17, 21:10
Witam Tak miałem tak kosztowało to 4 stópki
Trzeba zregenerować lub wymienić podnośnik szyby
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Lukaszemko
12-04-17, 21:16
No to ciekawe będzie na allegro ani jednego nie znalazłem
towar mocno deficytowy, bo jak już wspominałem problem jest znany.
Napisz o użytkownika MM63 miał ostatnio na sprzedaż zregenerowany podnośnik, tylko nie pamiętam czy kierowcy czy pasażera.
Dzięki za pamięć! Regenerowałem tego trochę swego czasu, ale aktualnie nic nie mam. Może po świętach zrobię kilka sztuk :(
http://www.resizer.pl/pliki/34729.jpg
Co do tego problemu z wątku że szyba krzywo idzie - warto byłoby najpierw wyjąć ten mechanizm i upewnić się czy na pewno problem leży w wyrobionym nicie, czy może jednak problem z uszczelkami/regulacją.
Miss Lutex
14-04-17, 11:43
Ooo i ja bym była zainteresowana. Mam ten sam problem - było sprawdzane i rozwala mi się właśnie ten nit (czy jak to nazwać). Swoją drogą ciekawi mnie - dlaczego akurat od strony kierowcy? Bo teoretycznie najczęściej używane?
Ooo i ja bym była zainteresowana. Mam ten sam problem - było sprawdzane i rozwala mi się właśnie ten nit (czy jak to nazwać). Swoją drogą ciekawi mnie - dlaczego akurat od strony kierowcy? Bo teoretycznie najczęściej używane?
Ka Czing!
No i dlatego, że jest to gównianie zrobione.
ogniotrwaly
14-04-17, 23:34
Mój był ostatnim zamiennikiem w hurtowni 250 zeta ale stary miałem tak rozsypany że się do niczego nie nadawał
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Łapcie - szansa na pozbycie się problemu za 90 zł, Dawid wystawia na giełdzie:
http://civicklub.pl/forum/showthread.php?268804-Masa-grat%F3w-(blacharka-sk%F3ry-pierdo%B3y-JDM)-Honda-Civic-EP3-i-inne